PARTYINFO

 

SILVESTR 2012 / 2013

Datum konání:
31.12.2012 - pondělí
Místo konání:
Praha - houseboat U Bukanýra
DJs:
Pavel Bidlo, Pat Heart (JLT Music), Roman Rai (Roxy), Biodan (Roxy), Tibi (Bukanyr.cz), Jindra (Bukanyr.cz), Wega (La Pascos Rec.)
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start 21:00, vstup 250 czk (welcome drink + fresh fruits + občerstvení)
 
1 čtenář Techno.cz byl na této akci
 
Silvestr U Bukanýra nabídne pestrý program
Legendární Pavel Bidlo vystoupí jako hlavní hvězda na bukanýrském Silvestru 2012

Pavel Bidlo, DJ, hudebník, skladatel a producent se po letech života v Americe rozhodl opět zavítat do rodných Čech. Je jednou z osobností, která stála u zrodu tuzemské taneční scény. Svou kariéru začal už před dvaadvaceti letech v pražském klubu Radost FX. Zanedlouho se stal mezinárodně uznávaným interpretem, také pro svou schopnost kombinovat talent DJe a producenta. Osobité DJ sety Pavla Bidla sklidily úspěch například v v Amsterdamu , Brazílii, New Yorku nebo Kanadě. Časopis Esquire ho jmenoval nejlepším českým DJem, hudební magazín Rolling Stone mu zase věnoval ocenění za nejlepší track. Bohaté zkušenosti má DJ Bidlo i s remixováním, této role se zhostil i ve spolupráci s hudebníky mimo taneční scénu: např. s Ivanem Králem nebo kapelou Pražský Výběr. Jako málokterý český diskžokej měl možnost hrát s legendami světové elektronické scény. DJ Bidlo roztočil svůj gramofon i s Fat Boy Slimem, Rogerem Sanchezem nebo s duem Deep Dish. V současné době se Pavel Bidlo věnuje autorské tvorbě, djingu a produkci. I přesto, že se na taneční scéně pohybuje už přes dvě dekády, vytváří stále nadčasovou a inovativní hudbu, která je technicky vždy dotažená do detailu. Přesvědčte se o tom na vlastní uši na bukanýrském Silvestru 2012!

 

Roman Rai dj a producent, který se na české scéně pohybuje již patnáctým rokem. Jeho sety můžete slyšet především v klubech Roxy a Houseboat Bukanýr v Praze a samozřejmě též v dalších klubech po celé České republice. Jako producent vydal své tracky na spoustě zahraničních labelů a remixoval takové esa taneční hudby jako jsou Deep Forest, Danny Howels, Moonbeam či třeba Add2basket. Jeho Soulfull house music s precizními mixy se těši v Čechách i na Moravě velké popularitě.

Dj Tibi začal s mixovaním house music už v roce 2001, začátky jeho hraní na bukanýru se datují kolem roku 2004. Během několika let se stal na Bukanýru rezidentem a v roce 2008 začal s pravidelnou party We Love Music společně s djem Ondřejem K. V této době měl již za sebou mnoho vystoupení také v dalších pražských klubech jako třeba Roxy, Radost Fx ale také na letních festivalech Love Planet a Sázavafest. Tibiho můžete nadále slyšet pravidelně každý sudý měsíc v roce na party We Love Music, kterou již od poloviny roku 2009 pořádá spolu s djem a producentem Alexem Neivelem. Tibiho styl se dá zařadit na pomezí deep house a tech house, Tibi hraje nejraději underground deep tech house music s prvky "chytrých melodií", ale pochopitelně výběr skladeb a nalada jeho mixů záleží na velikosti klubu a reakcí tančícího parketu, ve větším klubu uslyšíte Tibiho spíše v ostřejších polohách tech housu, ale na We Love Music uslyšíte v podání Tibiho tepající deep house.

Biodan (Roxy / Solstice / BioBull)

Na pocatku elektronicke tanecni sceny v Ceske republice bylo vse o nadseni, atmosfere a ciste tanecni energii. Postupem casu se z nove zabavy stal mainstream, objevili se ruzne umele djske hvezdy hrajici top 10 hitparad, ktere nasledovalo mnoho zacinajicich djs a lasku k hudbe vystridal jednoduchy cil, prosadit a zviditelnit se co nejrychleji a za kazdou cenu.

DJ Biodan predstavuje dje, ktery se nikdy neridil hudebnimi modnimi trendy, ale zaroven byl vzdy otevreny k novym vlivum tanecni hudby. Byl odchovan undergroundovou house music a dlouhodobe si utvarel vlastni hudebni nazor na pojeti tanecni muziky, jako malokdo v Cechach. V tuto chvili vyuziva k hrani vsech 4. kanalu co klasicky mix nabizi. Hraje dynamicky house, tribal a technouse s prvky techna, karnevalu a horkokrevnych latinskych rytmu, okoreneny ruznymi acapellami, samply, loopy, a bootlegy, ktere i casto vytvari na zivo z originalnich pisnicek, spojenim nekolika skladeb dohromady.

Hraje s vasni pro hudbu a jeho jedinym cilem je dat publiku co nejvetsi poteseni z tance. V soucasne dobe je i casto ke slyseni se saxofonistou Filipem Markesem, nebo Bongomanem Rafaelem, popripade s obema dohromady, kteri jeho mixu dodavaji dalsi rozmer.

 
Jaký bude Silvestr U Bukanýra?

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016