PARTYINFO

 

SILVESTR 2012 / 2013

Datum konání:
31.12.2012 - pondělí
Místo konání:
Praha - houseboat U Bukanýra
DJs:
Pavel Bidlo, Pat Heart (JLT Music), Roman Rai (Roxy), Biodan (Roxy), Tibi (Bukanyr.cz), Jindra (Bukanyr.cz), Wega (La Pascos Rec.)
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start 21:00, vstup 250 czk (welcome drink + fresh fruits + občerstvení)
 
1 čtenář Techno.cz byl na této akci
 
Silvestr U Bukanýra nabídne pestrý program Legendární Pavel Bidlo vystoupí jako hlavní hvězda na bukanýrském Silvestru 2012
Jaký bude Silvestr U Bukanýra?

V pondělí 31. prosince se bude po celé Praze oslavovat konec letošního roku a o půlnoci proběhne vítání roku Nového. Na houseboatu U bukanýra tomu samozřejmě nebude jinak. Oslava zde začne ve 20:00 hod. a bude probíhat až do ranních hodin. Na lodi pro vás bude připraveno občerstvení, spousta ovoce a po příchodu vám bude nabídnut speciální silvestrovský welcome drink.

 

Spodní bar:

Nabídka hudebního programu bude jako vždy velmi pestrá. Jako hlavní hvězdu večera jsme pozvali českou houseovou legendu, kterou není nikdo jiný než všem dobře známý dj Pavel Bidlo. Dále jsme pozvali pár rezidentů našich pravidelných akcí a tak se na spodním baru můžete těšit na djs Tibiho (We Love Music), Jindru (Houm Ekšn), Wegu (Never Falling Stars), Biodana (Legendární Vlny) Pat Hearta (Just Like That) a Romana Raie (Sexy Beats).

Terasa:

Pro návštěvníky bude i tento rok otevřena horní terasa, kde bude k dispozici šatna, do které si můžete uložit své svršky. Dále tu budou stolky s občerstvením a dostanete zde welcome drink.

Nezbývá než dodat, že na tento mejdan se, oproti celému roku kdy je vstup zdarma, vybírá vstupné. Celý večer Vás bude stát 250,- korun. Vstupenky si můžete zakoupit na místě, pouze v den konání. Ještě bychom Vás chtěli upozornit na omezenou kapacitu, kterou chceme udržovat po celý večer, aby se nám náhodou Bukanýr nepotopil :)

Těšíme se na vás :)

Bukanyr crew

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016