PARTYINFO

 

MYSTICAL WAVES PRESENT PSYTRANCE PARTY

Datum konání:
01.12.2012 - sobota
Místo konání:
Praha - Cover Place
DJs:
Kabayun, Cappeq, Mutant Star, Dilphin, Rahmanin, Dwaid, Mim, Jarin, Ondrej Psyla, Ypsylon, Psyion, Zjook, Mihal, Kubis, Starf, Ian Metty, VJs: Nomm, Perplex
Info:
http://www.facebook.com...
 
 
Mystical Waves uvádí Psytrance Party v klubu Cover Place

Dne 1.prosince 2012 bude venku určitě nevlídné a zimní počasí. Nám to ovšem vadit nebude! V klubu Cover Place na nás budou čekat hned tři stage, které dozajista zahřejí na těle i na duchu. Po party Trioptimum se odehraje druhý psytrancový event v prostorách bývalého bunkru. Místo samotné působí příjemně - útulně. Má spousty zakoutí, tři bary, tři stage. Je dobře větrané a zvuk tu může hrát bez hlukového omezení!

 

Mystical Waves Event nabídne po projektech Synthetik Chaos, Djane Nuky a Dirty Saffi další hudební a vizuální lahůdky. Čeká vás psychedelic trance main stage, progressive stage a chill out stage.

Pojďme si představit jednotlivé stage. Na psychedelic trance main flooru uvítáme hosta z USA. Live zahraje projekt Kabayun z labelu Looney Moon Records. Hudebně se můžete těšit na noční full on trance se silnou basovou linkou a silným kopákem.

Živé vystoupení nebude ojedinělé. Z labelu Parvati records zahraje nám dobře známý projekt Gappeq a svůj live act odprezentuje Menef alias Mutant Star. Stage doplní dj Dolphin. Ten organizuje řadu událostí v Budapěšti. Jak řekl jeden jeho posluchač: „ Skvělá spolupráce s publikem, úsměv od ucha k uchu a když tahá cd ze svého cd booku je to jako obřad“. Dále zahrají za pořádající Mystical Waves djs Dwaid a Rahmanin.

Na druhé stagi, zvukově stejně silné jako hlavní stage,můžete očekávat progressive psytrance ve všech jeho polohách. Zahrají Ondrej Psyla, Ypsylon, Psyion, Jarin a určitě vás zaujme set od dj Mima. Známe ho spíše z temných setů, ale pro tuto party si připraví set pohybující se od 135 do 140 bpm.

Třetí stage bude chill outová. Hrát se bude downtempo, chill out, house, tech house a deep house. Poprvé se zde představí Ian Metty v live setu! Oko zaujmou skvělé dekorace. Tentokrát přijede CosmicFrogTeam a přivezou
s sebou hromadu nových uv aktivních lycer a plachet, které vytvořil Cyreal. V chill outu opět nezklame náš oblíbený Bioliquid bar! Nabídne výborné čaje a další různé pochutiny. Vjský stůl obsadí Nomm a Perplex.

Vše se odehraje 1.12.2012 v klubu Cover Place (Freyova 27, Praha 9). Začínáme v 21 hodin a končíme v 7 ráno.

Music:

Facebook Event:

www.facebook.com/events/178941778897399

More Info:

www.psytrance.cz

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016