PARTYINFO

 

ONE BLOOD

Datum konání:
01.12.2012 - sobota
Místo konání:
Praha - Chapeau Rouge
DJs:
Rockstar, Kay&Tuzex, Ladida, Bidlo, Saybon, Subgate, Michael J, Tibiza
Live:
Prago Union, MC Gey, MVP, Erika Fečová, Ota Klempíř & MaryC, Private Collective, MadFinger, Rapublica, Real Influence, Freestyle Mondays Mcs crew
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start 22:00
Line-up:
18:00 – 00:00 Rockstar & Saibon
00:00 – 01:00 Pavel Bidlo
01:00 – 02:00 Ladida
02:00 – 03:00 Subgate
03:00 – 04:00 Michael J
04:00 – ??:?? Tibiza
 
 
Benefice One Blood pro Camp Breakerz z pásma Gazy již v sobotu
Benefice One Blood pro umělce z pásma Gazy a Ugandy 1.12. v Chapeau

Hvězdy české elektronické scény Ladida, Bidlo, Subgate, Kay & Tuzex, Michael J, Tibiza, Rockstar, skupina Prago Union a spousta dalších vystoupí 1.12. na benefičním večeru pro umělce z pásma Gazy a Ugandy v pražském Chapeau Rouge!

 

1. prosince bude ve třech patrech pražského klubu Chapeau Rouge slavnostně představen unikátní projekt One Blood, který propojuje lidi z odlišných koutů světa a vzdává hold umělcům, kteří tvoří bez ohledu na vnější podmínky, ve kterých se nacházejí. Výtěžek večera bude tentokrát věnován breakdance tanečníkům z pásma Gazy a rapperovi z Ugandy.

V rámci benefičního večera vystoupí umělci zvučných jmen a různých hudebních žánrů, představí se také skvělí tanečníci breakdance. Za mnohé z vystupujících jmenujme například Prago Union, MC Gey,MVP, Eriku Fečovou, Otu Klempíře s MaryC, Private Collective, MadFinger, Rapublica, Real Influence, Freestyle Mondays Mcs crew,  za DJs pak Rockstara, Kay&Tuzexe ze Sunshine, Ladidu, Bidla, Saybona, Subgatea, Michaela J, Tibizu a mnoho dalších.

trailer one blood project:

One blood trailer from One Blood Project on Vimeo.

Bboys a tanečníkům street dance bude věnováno jedno z pater za podpory předních českých bboys crew Pentifull a Survivals crew. V rámci večera vás čeká také vernisáž výstavy Barbory Fastrové  a Anny Fastrové (více na www.fenester.cz/aktuality) volně související s celým projektem One Blood.

V pásmu Gazy je breakdance, jakožto prvek západního způsobu života, těžko pochopitelný pro ostatní obyvatele. Skupina bboys žijící v uprchlickém táboře v pásmu Gazy nazvaná Camps Breakerz se schází v polorozpadlém domě, aby zdokonalovala své taneční umění. Zisk z ONE BLOOD party bude věnován na zařízení jejich skromné místnosti, v níž každý den trénují, tedy na zajištění bezpečného místa, kde by se mohli bezpečně scházet.

Narozdíl od pásma Gazy vnímají Uganďané obecně rap velmi pozitivně.  Především v tamějších slumech je velmi rozšířen a pomáhá přežít tamějším mladistvým ve složitých sociálních podmínkách. Bohužel jen málokterému, byť velmi talentovanému ugandskému rapperovi, je umožněno předvést svůj talent za hranicemi země. MC Burneymu pomůže benefiční večer k tomu, aby se dostal na jednu z respektovaných hip hopových akcí v Evropě.

Autory projektu jsou Jarmila a Andrej Štukovi, kteří jako nezávislý dokumentární tým pracují na projektech především sociálního charakteru v nejrůznějších oblastech světa.

Více informací naleznete na www.onebloodproject.com, www.chapeaurouge.cz

FB event: www.facebook.com/events/215317851935548

FB skupina One Blod: www.facebook.com/OneBloodProject?fref=ts

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016