PARTYINFO

 

TECHNO BEATY 22 - X-MASS MEETING

Datum konání:
07.12.2012 - pátek
Místo konání:
Praha - Pekelnej Bar
DJs:
Asio aka R-Play(Synewave/France), Chud, Calbee, Šmuk, Nega
Popis:
vstup do 21:00 50 czk, poté 100 czk
 
 
Techno Beaty 22 - X-mass meeting

Vánoce, Vánoce přicházejí, tancujme přátelé. 7.12. pořádáme vánoční večírek pro všechny naše kamarády, fanoušky Techno Beatů a fanoušky techna, tentokrát i v jeho klidnější podobě. Věříme, že si uděláte v tomto vánočním shonu čas na pořádnou porci hudby, dobré nálady a vyrazíte za námi do Pekla.

 

Jako Ježíšek od Eiffelovi věže nám přijede, před svojí asijskou tour, zahrát DJ a producent z Paříže – ASIO aka R-play. ASIO patří do nové generace mladých producentů, táhnoucí novou vlnu techna, která momentálně ovládá většinu parketů ve světových klubech a na světových festivalech. Emmanuel vydává své skladby od roku 2007. Jeho produkce si všímá jeden z techno velikánů minulosti, newyorčan Damon Wild. Damon vydává Emmanuelovi první jeho skladby na svém labelu Synewave USA. Nejen pod tímto labelem vydá Asio několik dalších počinů a dočká se remixů od takových jmen jako je Steve Parker, Angel Alanis či samotného Damona Wilda. Nyní má na svém kontě více než 30 EPs na různých labelech. Jeho tvorbu podporují a zároveň hrají ve svých setech Djs jako Dubfire, Richie Hawtin, Adam Beyer, Chris Liebing, Cari Lekebush, Steve Stoll, Josh Wink a mnozí další. 
ASIO bude hrát v České Republice poprvé a jsme nesmírně rádi, že to bude zrovna na našem vánočním večírku, kde mu jistě připravíme to, co umíme v pekle nejlíp. Pořádnou pekelnou atmosféru!!

Jelikož to bude vánoční večírek, zahrají tentokrát všichni zástupci Duality Djs a to Calbee, Šmuk, Chud a neodmyslitelná součást našich akcí, karlovarský Nega, který se stal v nedávné době tatínkem, k čemuž mu dodatečně gratulujeme a rozhodně to je jeden z důvodů přijít a zapít zdraví jeho malé slečny.
Celý večer bude hudebně gradovat, uslyšíme různé polohy techna od toho pomalejšího, promyšlenějšího až po klasické rychlejší techno v podání Calbee a Šmuka. 

Co by to bylo za vánoční večírek bez dárku, a tak pro prvních 50 návštěvníků bude připraven na vstupu první vánoční dáreček. Dále proběhnou mini soutěže na události. Moc se na vás všechny opět těšíme. Doufáme, že si najdete čas i cestu do Pekelného baru a užijete si spolu s námi tu pořádnou vánoční atmosféru po boku svých přátel a kamarádů. 

Duality Djs & Pekelnej Bar

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016