PARTYINFO

 

TOMMY ROGERS BIRTHDAY PARTY

Datum konání:
30.11.2012 - pátek
Místo konání:
Praha - Mecca
DJs:
Lee Dagger, Tommy Rogers
Line-up:
22:00 – 00:00 Sedliv & Matt Green
00:00 - 02:00 Tommy Rogers
02:00 - 04:00 Lee Dagger
04:00 - 06:00 Lum X
 
 
Tommy Rogers B-day party s Lee Daggerem tento pátek v Mecce + after ve Studiu 54
DJ Tommy Rogers Birthday party poslední listopadový pátek 30.11. v Mecce

Dj Tommy Rogers, vás zve na narozeninovou oslavu do Meccy v pátek 30.listopadu. Tommy Rogerse nemusíme dlouze představovat, protože jeho úspěchy jsou velmi dobře známé i za hranicemi naší země! Není se čemu divit! Několikrát si zahrál v nejlepším klubu světa Amnesia Ibiza, pozvali si ho do celosvětově prestižního klubu Pacha London, kde vystoupil na 9 tých narozeninách klubu, dale jeho vystoupení na hlavním ceremoniálu udílení světových hubedních cen na WMC v Miami (USA) a tak bychom mohli pokračovat dál. I u nás doma se mu podařilo vykousnout to nejlepší co se dá. Titul za nejlepší clubovu party roku v prestižních hudebních cenách O2 a to dva roky pred tím obsadil příčku druhou a třetí! Takže v průbehu 3 let posbíral to nejlepší co se dalo.

 

Narozeninová party Tommy Rogers se v Mecce pořádá pravidelně řadu let a vždy se jednalo o party roku a mejdan na který se nezapomíná! I tento rok v pátek 30.11.2012 se máte na co těšit!

Tommy Rogersovi přiletí popřát jeden z 5ti nejlepších remixérů na světě DJ Lee Dagger z Bimbo Jones!! Tento angličan, který je u nás velmi populární, dokázal minulý rok v hlasování o nejlpešího dje roku Austrálie vyhrát první místo v hudebních cenách a porazil tak star dje Davida Guettu, který skončil na druhém místě! Lee Dagger je charismatický a vždy dobře naladěný a jeho dj sety jsou velkým zážitkem!! Máte se na co těšit!

Další dva djs budou oznámeni v říjnu a jeden znich bude vítěz soutěže o nejlepší remix na skladbu Tommy Rogerse – Get Down and Be Sexy!

Jak už u Tommy Rogerse je zvykem, tak každý návštěvník jeho narozenin v Mecce obdrží jeho nově namixované cd. A novinkou bude, že celá party se bude natáčet na několik kamer a bude zní pořízen video klip k nové skladbě od Tommy Rogerse.

Takže! Nezapomenout naučit se novou taneční sestavu..!! :)
Pátek 30.Listopadu 2012 v Mecce.

Stručné info o dj Lum X aka Lumír Mořkovský, který vystoupí na Birthday party of Tommy Rogers v Mecce v pátek 30.11. společně s Lee Dagger z Bimbo Jones (London)

Lumír Mořkovský, můžete mne znát také pod nickem DJ Lum X, s hraním jsem začal okolo 17ti. Mé první vystoupení proběhlo v klubu Rotunda, což je opravdová ostravská klasika. Později to byly kluby Silvia, Kobra, Vltava, Vyhlídka, Ponorka a postupně jste mne mohli slyšet snad ve všech klubech po celé Severní Moravě. Později také v celé ČR, na Slovensku, Polsku a jinde...

Ve třiadvaceti letech jsem se dostal k moderování v rádiu, což mne chytilo natolik, že jsem u této práce zůstal dodnes. Od roku 2002 dělám muziku, speakera a DJe pro rádio Helax. Společně se svými kolegy jsme vytvořili jedinečné taneční rádio v celé České republice. Díky, kolegyně a kolegové :)

V rámci nicku Lum X se stylově řadím ke klubovější verzi house music se zásahy do progressive, trance a tech sfér. Pod svým "real name" Lumír Mořkovský je to naopak hitovější hudba a dle atmosféry v klubu se nebojím ve svých setech použít i naprostou oldskoolovou taneční klasiku.

 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016