PARTYINFO

 

TRANCEFUSION AUTUMN 2013

Datum konání:
28.09.2013 - sobota
Místo konání:
Praha - Průmyslový palác
DJs:
Marco V, Judge Jules, Giuseppe Ottaviani live, Bobina, Myon and Shane 54, 4 Strings featuring Ellie Lawson live, Indecent Noise, Jonas Stenberg, Juventa, Betsie Larkin live
Info:
http://www.trancefusion.cz
Popis:
start 19:45, vstup od 650 czk, poté 750 czk, 850 czk, na místě 990 czk
 
6 čtenářů Techno.cz byl na této akci
 
Časový line-up a poslední info k Trancefusion Autumn 2013 Trailer na Trancefusion Autumn
Paul Oakenfold nevystoupí na Trancefusion

Organizátoři party Trancefusion obdrželi od managementu Paula Oakenfolda vyjádření, na jehož základě je jeho účast na podzimní Trancefusion bohužel zrušena. Místo něj v září v Průmyslovém paláci zahrají Marco V a Judge Jules.

 

PAULOAKENFOLD NEVYSTOUPÍ NA TRANCEFUSION:

Pro všechny mé fanoušky v České Republice: Vzhledem k šibeničnímu termínu dokončení mého nového alba Pop Killer jsem bohužel nucen zrušit řadu mých vystoupení do budoucna. Je mi líto, ale týká se to i party Trancefusion, na které jsem měl vystoupit koncem září. Omlouvám se a doufám, že spolu s promotéry Trancefusion brzy oznámíme náhradu za tento event. Díky a "keep it Fluoro". Paul Oakenfold


MARCO V a JUDGE JULES JAKO NOVÉ POSILY V LINE UPU

Snažili jsme se okamžitě ve velice šibeničním termínu najít adekvátní náhradu za zrušené vystoupení Paul Oakenfolda a věříme, že se nám to podařilo v podobě dvou nových jmen, která se objeví v line upu podzimní Trancefusion. Byl upraven i začátek show na 19:00 hodin a u některých DJs dle původního předpokladu budou zkráceny délky jejich setů, abychom celou dobu show rovnoměrně pokryli.


Prvním jménem,které přibude do line upu je holandský světoznámý producent MARCO V, který se v Praze představí vespeciálním “producentském  trance setu”,který bude složen výhradně z jeho tvorby a vlastních remixů!
Druhým jménemje legendární showman JUDGE JULES,který dokáže vždy vygradovat atmosféru na tu nejlepší stupnici. Právem se léta umisťovalv první desítce světových DJs a jeho pravidelnou rádiovou show znají posluchačipo celém světě, včetně ČR.

SUNSHINE LIVE STAGE (MADE IN GERMANY):

Mysleli jste si, že je line-up na podzimní Trancefusion Pure Autumn již kompletní? Chvíli popřemýšlejte... ;-) S radostí vám představujeme naši mezinárodní spolupráci s německým tanečním radiem #1, které bude opanovat napodzimní Trancefusion Pure Autumn jednu celou stage: SUNSHINE LIVE! Staniční rezident djs Charles McThorn a DJ Falk budou reprezentovat tohle dynamické radio se šestnáctiletou historií na stagi ve foyer Průmyslového paláce.


Kromě těchto dvou pánů očekávejte za pultem opravdovou smršť! Jeden zprůkopníků EDM v Německu, který již několikrát procestoval se svojí hudbou celý svět - TALLA 2XLC - bude zosobněním čisté trancové euforie! Talla právě vydal pár nových úžasných tracků - Rush Hour (vydané na labelu Perfecto) a Fracture se skvělými remixy od Sebastiana Brandta a Darrena Portera. Připravte se na našlapané beaty!


Dlouholetý kamarád Tally, Dj a producent, který vešel do povědomíclubberů i díky svým excentrickým oblečkům během svých setů, jako je například potápěčský neopren (odtud i jeho pseudonym), TAUCHER (německy "potapěč"), zahraje některéskvostné skladby proslavené v minulosti. Při skladbách jako jsou"Ayla", "Atlantis" a dalších vám garantujeme "trancovou"husinu po celém těle!


Tyto dvě legendy budou doprovázeny mladým talentem a producentem několika skvělých věcí typu "Coconut, "The Optimist" a "ThePessimist", které sklidily velký support napříč scénou např. od Armina Van Buurena či Above & Beyond. Mimoto se podílel i na slavném tracku "Fallen Angel", který složil spolu s Dennisem Sheperdem - německý benjamínek COLD BLUE!  (http://bit.ly/CBFallenAngel) Momentálněve studiu usilovně pracuje na svém debutovém albu.


Přijďte se podívat na SUNSHINE LIVE - MADE IN GERMANY stage a přesvědčtese na vlastní oči!

ELLIE LAWSON NAHRADÍ JINÁVOKALISTKA:

Vzhledem k tomu, že Ellie Lawson je v současné době těhotná, nebude schopna vystoupit v Praze po boku 4 Strings. Ellie gratulujeme k nastávajícímu potomkovi! Po boku 4 Strings tak vystoupí jiná vokalistka.

www.trancefusion.cz

 
Line up podzimní Trancefusion je kompletní Trancefusion oznamuje podzimní termín a spouští předprodej

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Report z Trancefusion - Pure Autumn od TiGiho Report z Trancefusion - Pure Autumn od čéši Videa z Trancefusion Autumn 2013 od Ronnyho
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016