PARTYINFO

 

TRANCEFUSION AUTUMN 2013

Datum konání:
28.09.2013 - sobota
Místo konání:
Praha - Průmyslový palác
DJs:
Marco V, Judge Jules, Giuseppe Ottaviani live, Bobina, Myon and Shane 54, 4 Strings featuring Ellie Lawson live, Indecent Noise, Jonas Stenberg, Juventa, Betsie Larkin live
Info:
http://www.trancefusion.cz
Popis:
start 19:45, vstup od 650 czk, poté 750 czk, 850 czk, na místě 990 czk
 
6 čtenářů Techno.cz byl na této akci
 
Časový line-up a poslední info k Trancefusion Autumn 2013 Trailer na Trancefusion Autumn Paul Oakenfold nevystoupí na Trancefusion
Line up podzimní Trancefusion je kompletní

Oznamujeme všechna jména pro podzimní edici Trancefusion, která se bude konat dne 28. 9. 2013 v Průmyslovém Paláci v Praze. Stejně jako v září 2012 se tato akce bude konat ve Střední hale a přilehlém foyer. A která jména opanují tentokrát hlavní stage ve Střední hale?

 

Díky svému osobitému soundu a hudební kreativitě se stal jedním z hlavních průkopníků trance, a my jsme proto velmi rádi, že přijal naše pozvání a zhostí se role headlinera této edice: PAUL OAKENFOLD!

Po dvouleté přestávce se do Čech vrátí italský sympaťák a představitel ryzího trance, který se zdejším fanouškům představí již popáté - GIUSEPPE OTTAVIANI, který tradičně zahraje live set!

Prozatím na každou Trancefusion přicestovalo mnoho nových jmen taneční scény, kteří se zdejšímu publiku představili vůbec poprvé. A nejinak tomu bude I tentokrát! Dalším djem, který vystoupí v září v Praze, je totiž trancový matador z Ruska - BOBINA!

Měli tu čest si zahrát na úplně první Trancefusion Magic a k tomu být protagonisty obou oficiálních warm up parties. A my jsme rádi, že se po dvou letech vrací opět do Prahy sympatické duo z Maďarska MYON AND SHANE 54.

Zde je další jméno do mozaiky, které zajisté potěší mnoho opravdových fanoušků trance: svůj live act po boku zpěvačky Ellie Lawson a zajisté i pár old schoolových hitů vám naservírují 4 STRINGS!

Vyslyšeli jsme mnohé prosby našich fanoušků a s potěšením oznamujeme dalšího dje, který byl pro podzimní Trancefusion tolik žádán - je jím INDECENT NOISE.

Dalším DJem, který se představí v září fanouškům Trancefusion, bude sympatický seveřan, který si právem v ČR získal již mnoho fanoušků. Je jím JONAS STENBERG!

A tím posledním jménem, které uzavírá seznam všech DJs, bude holandský producent JUVENTA!

I tato Trancefusion bude, tak jako všechny předchozí, osvěžena live vystoupením některé ze světových zpěváckých hvězd. Na první klubové edici sklidila zasloužené ovace a jsme rádi, že se opět vrátí do Prahy zazpívat své největší trance hity: BETSIE LARKIN.

V současné době se dolaďuje ještě podoba a obsazení stage, která bude tradičně umístěna ve foyer Průmyslového Paláce. Produkce Trancefusion aktuálně zvažuje několik variant a je možné, že do hlasování a podobě této stage, zapojí samotné fanoušky na svých Facebookových stránkách.

TRANCEFUSION – ta správná transfúze do žil české taneční scény! Po této noci budete jako znovuzrození.

Více informací na www.trancefusion.cz nebo na on.fb.me/TRANCEFUSION

Vstup pouze od 18ti let.

Vstupenky v síti Ticketstream www.ticketstream.cz od 22. 2. 2013.

Klasická vstupenka – první vlna 300 ks za 650 Kč včetně veškerých poplatků, dále pak 750 Kč, 850 Kč a 990 Kč na místě.

GOLDEN VIP prvních 30 ks za 990 Kč, dále pak 1190 Kč, 1390 Kč, 1590 Kč a 1890 Kč.

DIAMOND VIP prvních 30 ks za 1990 Kč, dále pak 2190 Kč, 2390 Kč, 2590 Kč a 2890 Kč. DIAMOND VIP vstupenka zahrnuje neomezenou konzumací na baru. Detailní informace o jednotlivých druzích vstupenek najdete nawww.trancefusion.cz

Přímý link na předprodej www.ticketstream.cz/trancefusion nebo objednávejte na čísle 734 538 699. Vstupenky na dobírku objednávejte na tickets@trancefusion.cz, poplatek 84,- Kč.

 
Trancefusion oznamuje podzimní termín a spouští předprodej

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Report z Trancefusion - Pure Autumn od TiGiho Report z Trancefusion - Pure Autumn od čéši Videa z Trancefusion Autumn 2013 od Ronnyho
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016