PARTYINFO

 

MIAMI BITCH - GOLD EDITION

Datum konání:
10.11.2012 - sobota
Místo konání:
Brno - Perpetuum
DJs:
Subgate, Alexx, Johannes, Poco, Dave Legato, Dizzy, Dazy & Wolf
 
 
Alexx B-day se Subgatem tuto sobotu v brněnském Perpetuu!

Tento díl Miami Bitch Gold Edition bude vskutku zlatý, celkem se Vám představí 8 DJ's, dva b2b sety a jeden zahraniční host! Navíc se bude jednat o B*day párty kde ALEXX jeden z promotérů společně s kolegou Pete Ripem oslaví své narozeniny :))

 

...Mezi prvními gratulaty večera se představí nikdo jiný nez residenti Vyhlídky / Brno Johannes & Poco (ex Loveparty.cz) a to práve v prvním ze speciálních 2b2 setů,kdy Vám předvedou Real House Music !

Dalším pilotem večera není nikdo jiný než kolega z Miami Bitch, resident klubu Perpetuum a nesmlouvavý diktátor zvuku progressive / tech-house Dave Legato.

Jako zahraniční host se představí na této noci rumunský Dizzy !

V narozeninovím setu se představí resident klubu Perpetuum & Miami Bitch, oslavenec tohoto večera ALEXX !Jeho techno s prvky tech-house bude pomalu ale jistě gradovat do výšin aby tak předal otěže headlinerovi tohoto večírku a tím je pražský SUBGATE, kterého si většina brněnské klubové komunity pamatuje z nedávného excelentního večírku kde vystupoval po boku nikoho menšího než samotného UMEKA! Jeho počiny však sahají o mnoho dále a můžete či mohli jste jej slyšet po většině klubů,parties či Open Air po republice s dalšími jmény jako ....

Videotrailer:



Alfu & Omegu večírku a jako druhý b2b set se předvede dvojce Dazy vs. Wolf, neunavní matadoři techna a promotéři letos již 2.ročníku Open Air na Kuřimském zámku, kde jste mohli slyšet jména jako Peppelino či Boriqua Tribez.

Standardem na který se můžete těšit v rámci Gold Edition je samozřejmě výkoný 2barevny laser, mlhostroj a pro všechny od 21:30 - 23:00 když se bude jednat o B*day welcome drink !


Letecký plán večera:
SUBGATE
ALEXX / B*DayBoy
JOHANNES vs. POCO
DAVE LEGATO
special guest: DIZZY (Romania)
DAZY vs. WOLF

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016