PARTYINFO

 

MASTERMIX LIVE!

Datum konání:
16.11.2012 - pátek
Místo konání:
Brno - Perpetuum
DJs:
Andrea Fiorino, Arco
Info:
http://www.mastermix.cz
Popis:
start 21:00, vstup 50 CZK, CD pro prvních 50 platících návštěvníků
 
 
Podzimní brněnská párty Mastermix Live! se blíží!

Po více než půlročním půstu se všichni věrní fanoušci rádiového pořadu Mastermix a párty Mastermix Live!, s tímto pořadem spojené, mohou těšit na její další pokračování! Uskuteční se už v pátek 16. listopadu v brněnském klubu Perpetuum a krom strůjce radio show Mastermix a rezidentního DJe párty Mastermix Live!, kterým je brněnská DJská stálice Andrea Fiorino, na ní vystoupí také jeden z nejúspěšnějších českých house producentů vydávající na světoznámých labelech, jakými jsou např. Salted Music, Guesthouse nebo Flapjack, DJ Arco.

 

Očekávat můžete nejen jejich samostatné sety, plné jak těch nejžhavějších tanečních pecek, tak léty prověřených (nejenom) house hitů, ale také jejich společný "back to back" set, který by mohl přinést mnohá překvapení. :) Pravděpodobná je i světová premiéra prvního společného tracku obou vystupujících, nazvaného "Sophisticated"!

Dostavte se včas (začínáme ve 21 hodin), protože pro prvních 50 návštěvníků je připraveno promo CD pořadu Andrea Fiorino Mastermix, který v současnosti vysílá už 25 rádií na celém světě. Tak na viděnou už v pátek 16. listopadu v klubu Perpetuum v Brně!

http://www.mastermix.cz
http://www.fiorino.dj
http://soundcloud.com/andreafiorino
http://soundcloud.com/arco

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016