PARTYINFO

 

DEEP INSIDE

Datum konání:
10.11.2012 - sobota
Místo konání:
Kladno - BPM musicbar
DJs:
MCB (aka Polapa, www.idj.cz/mcb), Nkyp (Creative), Jeff Calda
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start 21:00, vstup zdarma
 
 
Deep Inside @ BPM Music Bar

V sobotu 10. listopadu vás zveme na další pokračování klubovky Deep Inside v povedeném a příjemném music baru BPM, kde je na prvním místě hudba a jenž se nachází kousek od Prahy - v centru Kladna, Poděbradově ulici 550.

 

Potkáme se zde naposledy v roce 2012 a opět se můžete těšit na trojku zkušených DJů. MCB, který ve spolupráci s BPM music barem celou akci připravuje, má pro vás tradičně nachystanou nadílku té nejkvalitnější elektronické taneční hudby ve stylu progressive. V jeho podání hudby se mísí vlivy jak house, tak i trance. Temná zákoutí dokáže oživit melodickými plochami a nebrání se ani dobrému breakovému tracku. Sound okořeněný správnou dávkou stupňujícího se napětí, tribalové zvuky, našláplý tepající beat, příjemné vokály a také špetka dnes již klasických progressive pecek. Vždy čtvrté úterý v měsíci od 18:00 do 20:00 CET můžete poslouchat na vlnách čistě progressive on-line rádia EssentialFM jeho novou show Rebirth.

Dalším je pražský DJ, matador domácí scény a rezident úspěšné párty Creative - N-KYP, který se za více než jedno desetiletí stal uznávanou persónou na poli domácí elektronické scény a jehož vystoupení mají vždy příběh a duši. Vlastním jménem Martin Soukup se poprvé postavil za gramofony v roce 1995. Mezi jeho největší úspěchy patří hraní na legendární Love Parade, vystoupení ve Španělsku, Bělehradě, na Srí Lance či v Thajsku. Byl rezidentem promo párty k filmu Acid House v pražské Roxy. Jeho začátky jsou spojené s houseovými rytmy, postupem času se oddává také energičtějšímu a dynamičtějšímu technu a jeho klidnější odnoži - minimalu a také electru.

DJ JEFF CALDA není na poli elektronické taneční hudby rozhodně žádným nováčkem, má za sebou spoustu úspěšných akcí. Za jednu z těch významnějších považuje například party Magic Waves v Praze. Jeho set bude kombinací všech výše zmíněných stylů.

Atmosféru večera podtrhne nevšední a vychytaná projekce, která je nedílnou součástí a dotváří tak dokonalý audio-vizuální zážitek.

Přijďte zapařit do happy music baru v centu Kladna s kvalitním zvukem, kde se můžete pohodově a uvolněně bavit, těšíme se na vás  :-)

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016