PARTYINFO

 

NIGHT DRUMATIC DJ SESSION

Datum konání:
17.11.2012 - sobota
Místo konání:
Praha - PopoCafePetl Music Club
DJs:
Petra.H, Myclick, Sirius, Dual Enesis
Popis:
start 21:00, vstup zdarma
Line-up:
DJ Petra: 21:00 - 23:00
DJ Myclick: 23:00 - 01:00
Sirius: 01:00 - 03:00
Dual Enesis vs. Sirius: 03:00 - after session
 
1 čtenář Techno.cz byl na této akci
 
Multižánrová Night Drumatic DJ Session v Popocafepetlu!

Zveme vás na hudební multižánrový večírek Night Drumatic DJ Session in Popocafepetl! Jedná se o pestrou a tradiční akci, která se již podruhé opakuje v klubu na Újezdě, který nám umožní podpořit DJs a elektronickou scénu v Čechách. Na večírku vytoupí matador DJ Myclick a oldschoolová DJka Petra.H, která má v DJ setech hodně kvalitní sound...

 

Večer začne DJane Petra.H, která má hodně za sebou, a jejím DJ setům vévodí oldschoolové beaty. Hraje od roku, kdy spatřila první gramofon, a hned měla nápady na rozdávání. Hrála na velkých i menších akcích po boku zahraničních DJs, moderovala v radiu a hodně předávala rodině hudební vzory. Její oblíbenci jsou: DJ Tráva a Myclick, se kterým bude Petra na akci v Popocafepetlu vystupovat. Info najdete na facebooku:

http://www.facebook.com/Sefira73


DJane Petra

Dalším pánem je DJ Myclick, vlastním jménem Michal Poncar. Od roku 1993 se pohybuje za mix pultem a jeho krevní skupinou je house ve všech jeho fúzích. Od začátku roku 2004 do února roku 2008 dvakrát týdně vysílal na internetovém Radiu Akropolis, od začátku roku 2010 moderuje  šestihodinovku Fluffy Clouds na Radiu 1. Je šéfredaktorem techno.cz a  zároveň píše rozsáhlé reporty z navštívených akcí. Info najdete zde:

http://soundcloud.com/myclick


Myclick

Sirius je jednočlenný projekt s hudební produkcí. Remixuje a tvoří vlastní elektronickou muziku, přičemž se zaměřuje na deep drum´n´bass a liquid funk. V jeho produkci naleznete táhlé atmosférické prvky s deepovou náladou a silnou basovou linkou. Prezentuje se v klubech Roxy, Shadow Azyl, Wakata a Popocafepetl na Újezdě. Oblíbenci jsou: Naibu, LTJ Bukem,  Seba a Lotek. Jeho produkci najdete zde:

http://www.mixcloud.com/josefsirius/smooth-jazz-by-sirius-memory-in-prague/

Sirius

Poté se spojí první část projektu Dual Enesis, který je z Čech a mixuje dubstep a grime. Uskuteční se zde i premiéra ve spojení Sirius vs. Dual Enesis v elektronické podobě. Dual Enesis používá tajnou a originální recepturu a libuje si v temných a basových linkách, které koření vokálem.

Pokud máte čas a cestu kolem klubu Popocafepetl dne 17. listopadu, přijďte podpořit tento večírek!

Vstup zdarma
Kdy: 17.11. 2012
Start: 21:00
Adresa: Popocafepetl, Újezd 19, Praha 1.
Web: http://popoujezd.cz/

 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016