PARTYINFO

 

HOUSE 4 ADULTS

Datum konání:
10.11.2012 - sobota
Místo konání:
Praha - 2.patro
DJs:
Cubik, Face, Diome
Popis:
start 21:00, vstup 90 Kč
 
1 čtenář Techno.cz byl na této akci
 
House 4 Adults konečně v sobotu a opět s Diomem!

Pokud už se také řadíte mezi dospěláky a je přitom úplně jedno, jaký ročník narození váš občanský průkaz skrývá, pak vám samozřejmě nikdo nemusí říkat, co máte dělat... My dva vám chceme jenom poradit. Přestože jste za posledních pár let z toho pravidelného párty rytmu už vypadli, možná byste mohli tuto sobotu 10. listopadu udělat výjimku, zvednout svůj zlenivělý zadek a přesunout ho na jednu z těch pohodlných sedaček Klubovny s velkým K.

 

Klubovny s velkým K. Klubovna 2. patro bude totiž tím místem, kde si dají dostaveníčko všichni ti, pro něž jsou momentálně velké kluby, natož haly, opravdu velké až příliš a ze všech těch nových uvrčených a uspěchaných hudebních stylů je ráno tak maximálně bolí hlava... Nic takového od nás prosím pěkně nečekejte - my na to jdeme přesně naopak! Hudbu jen mazlivou a s příjemným tempem u níž se zaručeně nezadýcháte, ani nezpotíte a která vám v družném rozhovoru s vašimi nejbližšími nebude trhat vaše slova od úst...

U disca a house music jsme tehdy začínali a stále jsme těmto stylům věrní, tak proč se s vámi nepodělit o ty nejnovější perly, které popsali skuteční muzikanti a které nás dva tolik baví? Před rozsáhlou letní rekonstrukcí 2. patra, která oblíbenému pražskému meeting pointu přinesla i nový zvuk, jsme si ke gramofonům přizvali našeho plzeňského kamaráda, který kvalitní skladbu pozná na víc než 100 honů a cítí ji snad každým pórem svého hubeného těla. Stačí říci hezky od plic: "Diome" a modří, ale i červení, zelení a žlutí již vědí... Mohla snad volba hosta pro start další sezony House 4 Adults dopadnout jinak? Na Vaškovi jsme se shodli oba a moc rádi se na jeho hudební klenoty těšíme! Zatím nikdy nezklamal, zatím se vždycky danému prostoru přizpůsobil a pokaždé roztancoval i toho posledního lenocha v sále. Jak on to dělá?! Navíc stylově jsme my tři velmi spříznění, takže opravdu už nebylo co řešit! Rovnice pro tento den tedy zní: Cubik + Face + Diome = <3.

Tak a teď už jen poslední apel na vás, milí dospěláci. Koukejte v tomto nevlídném pošmourném čase v pátek zahučet do peřin o něco dříve, ať jste v sobotu čerství stejně jako naše muzika a ať si ji s námi užijete společně co nejdéle. Startujeme už ve 21:00 a na nikoho nečekáme! Zapomeňte na podzimní depky, vzpomeňte na krásné podzimní desky a přijďte se do útulné klubovny rozveselit se starými kamarády, které nehodíme do smetí, ale i s novými přáteli. Ta dvě patra po schodech nahoru snad ještě dáte, ne?! Tohle není hudba pro seniory s bolavými klouby, tohle je House 4 Adults pro ty, co ještě dobře slyší... Tak si toho važte! 

Vaši House 4 Adults rezidenti: Cubik & Face

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016