PARTYINFO

 

HAVANA CLUB TOUR DE BAR 3

Datum konání:
23.11.2012 - pátek
Místo konání:
Ostrava - Výstaviště Černá Louka
DJs:
Chris Sadler, Pavel Bidlo, Manio, Martin Streed a kubánský umělec Dariel (Havana, Cuba) se svou show Fresh Reggaeton
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
vstup 300 czk (předprodej přes Ticketpro), vstup zdarma po registraci na: www.tourdebar.cz, Soutěžní podniky: Alexandria loď, Bernie`s Irish Pub, Broadway, Co kdyby, Corrida, Destiny bar, Fifty fifty, Floridita, Hotel Vista a Jet Set Cafe
Line-up:
21.00 - 22.30 Dj Manio
22.45 - 23.00 Představení soutěžících podniků - moderuje Johnny Bravo
23.00 - 00.00 Dj Pavel Bidlo
00.00 - 00.03 Salsa exhibice
00.03 - 00.20 Fresh Reggaeton live by DARIEL (Havana, Cuba)
00.20 - 01.00 Dj Pavel Bidlo
01.00 - 03.00 Dj Chris Sadler
03.05 - 03.20 Vyhlášení vítězů barmanské soutěže a předání cen
03.20 - 04.30 Dj Martin Streed (Playa.cz)
 
 
Ostrava ožila barmanskými exhibicemi a kubánskými rytmy Kde jsou nejlepší barmani Ostravska? Odpověď přinese páteční Havana Club Tour De Bar Ostravu roztančí kubánská hudební show a přední čeští DJs
Velká show Havana Clu Tour De Bar 3 míří do Ostravy!

Ostrava je městem, kde to v noci opravdu žije. Představte si však, že se ty nejlepší podniky sejdou na jednom místě a jejich barmani zde mezi sebou změří síly. Taková je hlavní myšlenka unikátní akce s názvem HAVANA CLUB TOUR DE BAR, která dorazí v pátek 23. listopadu na ostravské výstaviště Černá louka. Dech beroucí barmanské exhibice zástupců 10 nejvyhledávanějších podniků na Ostravsku doplní hudební program složený z předních Djs a muzikantů a audiovizuální show.

 

V pořadí již třetí ročník barmanské přehlídky HAVANA CLUB TOUR DE BAR startuje v listopadu v Ostravě a postupně navštíví Prahu, Brno a Pardubice. Na ostravském výstavišti Černá louka v pátek 23. listopadu předvedou své barmanské umění zástupci 10 podniků, které patří díky svým kvalitním míchaným drinkům mezi nejvyhledávanější ve svém regionu. O tom, kdo se bude nakonec radovat z titulu nejlepšího podniku Ostravska, rozhodnou samotní návštěvníci akce. Předhánět se, kdo namíchá chutnější Havana Mojito, Cuba Libre a další lahodné drinky s nezbytnou ingrediencí, autentickým kubánským rumem Havana Club, budou barmani z těchto podniků: Alexandria loď, Bernie`s Irish Pub, Broadway, Co kdyby, Corrida, Destiny bar, Fifty fifty, Floridita, Hotel Vista a Jet Set Cafe.


Výbornou atmosféru vykouzlí přední čeští Djs Chris Sadler, Pavel Bidlo a Manio. Sestavu doplní ostravský Dj Martin Streed, který pravidelně připravuje klubový pořad Hell party na radiu Helax. Originální muziku přímo z karibského ostrova přiveze kubánský hudebník Dariel (Havana, Cuba) ve své Fresh Reggaeton show, která vás s tanečním doprovodem doslova rozpálí i v tomto chladném počasí. Atmosféru velké halové akce doplní působivá audiovizuální show využívající nejmodernějších led technologií.

Jak si užívali návštěvníci předchozích ročníků HAVANA CLUB TOUR DE BAR napoví toto video. Bližší informace o jednotlivých zastávkách, hudebním programu a přehled soutěžících podniků apod. budou postupně zveřejňovány na stránkách www.tourdebar.cz a na www.facebook.com/HavanaClubTourDeBar. Vstupenky na ostravskou HAVANA CLUB TOUR DE BAR zakoupíte v síti Ticketpro nebo je možné je získat zdarma po registraci na webu soutěže.

HAVANA CLUB TOUR DE BAR představuje jedinečný koncept spojující barmanskou soutěž nejlepších podniků v jednotlivých regionech ČR a hudební akci. Na své si tak přijdou milovníci míchaných drinků i dobré hudby a zábavy.

 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
MHD
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016