PARTYINFO

 

LET IT ROLL - WINTER 2013

flyer
Datum konání:
15.02.2013 - pátek
Místo konání:
Praha 7-Holešovice - Výstaviště
DJs:
Subfocu & ID, Matrix & Futurebound, dále ShockOne, Smooth, Inside Info, Six Blade, Break, Prolix & MC Coppa, Mefjus, Gancher & Ruin, Disaszt, Forbidden Society, Icicle, Darkside, Koven, Pixie, Suki, Akira, Bifidus Aktif, Volume Plus, Pe:te, A-Cray, Kan-Jacca, Abu, more
Info:
http://www.letitroll.cz
Popis:
vstup od 660 czk
 
4 čtenáři Techno.cz byli této akci
 
Let It Roll Winter 2013 už tento pátek
Puma Social Club Store otevírá workshop DJ Lab

Puma DJ Lab je něco mezi workshopem, setkáním DJingem omámených lidí a contestem, jehož vítězi Puma trochu pomůže s další hudební kariérou. První takový povídací a kreativní večírek proběhne v Puma Social Club Storu v pátek 15. února. Jeho hlavním hostem bude britský drum’n‘bassový producent a DJ Futurebound.

 

Mixovat se na PUMA DJ Labu učit nebudete, tyhle skillz si stejně musí natrénovat každý sám. Nasbíráte tam ale zajímavé kontakty a zjistíte spoustu užitečných informací, díky kterým vaši DJskou kariéru budete moci vzít za ten správný konec.

Svoje zkušenosti vám předá velký sympaťák a skvělý drum’n’bassový DJ a producent FUTUREBOUND. Pokud toužíte pokecat s někým, kdo patří v tomhle oboru mezi světové TOP, máte právě na PUMA DJ Labu parádní příležitost. A pak si na něj večer (už jako kamarádi) můžete zaskákat na mejdanu Let It Roll.

DJing má dneska nespočet tváří a možností technických přístupů. Ty vám předvede japonská značka VESTAX, která se nespecializuje jen na gramofony a mixáky, ale i na nejrůznější DJské kontrolory, díky kterým budete za DJ pultem kouzlit mixy o sto šest. Po exhibici VESTAX DJů budete mít příležitost si s odborníky za zády všechno hezky vyzkoušet.

No a to nejlepší na konec – účastníci PUMA DJ Labu dostanou domácí úkol, na jehož základě vybere odborná porota jednoho DJe, kterého PUMA přijme mezi své blízké přátele. „Budeme s tím člověkem v kontaktu, radit mu s kariérou a zvát ho jako DJe na vybrané akce v PUMA Social Club Storu,“ vysvětluje ambasadorka Pumy, DJka IM Cyber. Právě ona a DJ Radek Honc z Expres radia budou účastníkům workshopu stále po ruce.

Abyste se mohli PUMA DJ Labu zúčastnit, musíte pro to něco málo udělat - odpovědět na následující otázky a svoje odpovědi zaslat do středy 13.2. na email: puma@socialclubstore.cz

Co podle tebe dělá DJe dobrým DJem?

Jak by vypadala tvoje party snů?

Na co by ses chtěl zeptat Futurebounda?

Napiš ve zkratce svoje DJské zkušenosti:

Více na FB stránce PUMA Social Club Storu: www.facebook.com/kdonespinezaspi nebo na FB události goo.gl/nSydL, kde vám také IM Cyber a Radek Honc odpoví na všechny dotazy.

Další důležité odkazy: www.audimpex.cz / www.letitroll.cz

 

PUMA® je jednou z předních světových sportlifestylových společností, která navrhuje a vyvíjí obuv, oděvy a doplňky. Ve své činnosti se snaží pomáhat světu podporou míru, tvůrčího ducha a udržitelnosti podle metodologie SAFE. Ve svých rozhodnutích a jednání se řídí hodnotami spravedlnosti, poctivosti a pozitivního a tvůrčího myšlení. PUMA začíná sportem a končí módou. Její funkční a lifestylové produkty spadají do kategorií, jako je fotbal, běh, motorsport, golf a yachting. Značka Black je výsledkem partnerské spolupráce s uznávanými návrháři, jako je Alexander McQueen, Yasuhiro Mihara a Sergio Rossi. Skupina PUMA vlastní značky PUMA, Tretorn a Hussein Chalayan. Společnost PUMA, která byla založená v roce 1948, dodává své výrobky do více než 120 států, zaměstnává celosvětově více než 9000 lidí a má ústředí v německém Herzogenaurachu, Bostonu, Londýně a Hong Kongu. Více informací najdete na: www.puma.com

 
Sub Focus headlinerem festivalu Let It Roll Let It Roll má kompletní český lineup a svoji aplikaci Let It Roll Winter již v půlce února Kompletní zahraniční line up zimního Let It Rollu 2013 Let It Roll opět na 3 stagích

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Videa z Let It Roll - Winter 2013 od Ronnyho
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016