PARTYINFO

 

FAITHFUL NIGHT

Datum konání:
09.11.2012 - pátek
Místo konání:
Praha - Phenomen Music Club & Bar
DJs:
Faith
Popis:
start 19:00, vstup zdarma
 
 
Phenomenální víkendové oslavy vítězství v Czech Bar Awards 2012

Music Bar PHENOMEN získal minulý týden jednu z cen Czech Bar Awards jako nejlepší klub roku 2012. Celý nadcházející víkend se díky tomu ponese v duchu oslav tohoto ocenění! Připravena je speciální akční nabídka drinků a jako poděkování za přízeň dostane každý návštěvník na rozjezd pozornost v podobě welcome drinku. PHENOMEN TEAM se na všechny těší už tento pátek a sobotu - v nejlepším klubu v ČR!

 

www.phenomen.cz

PÁTEK | 09.11.2012 - Faithful Night

Faithful Night, to je bezkonkurenční noční zábava v Praze! DJ Faith je zárukou plného parketu, taneční inspirací vám budou sexy tanečnice a profesionální a cenami ověnčený barmanský tým nabídne ty nejlepší drinky! Otevřeno je od 19:00, vstup free.


SOBOTA | 10.11.2012 - Good Party

Good Party je mejdan, který vede DJská dvojka Sweder & Topic už více než 2 roky. Celý večer si můžete zatrsat na tu nejlepší klubovou taneční muziku současnosti i historie, takže každý si přijde na své. GOOD Party - to je večer plný tanečních hitů! Jako pomyslná třešnička na dortu se tentokrát představí i saxofonista Vláďa Drtina. Otevřeno je od 19:00, vstup free.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016