PARTYINFO

 

MATTHIAS VOGT

flyer
Datum konání:
16.11.2012 - pátek
Místo konání:
Praha - Černá ovce
DJs:
Matthias Vogt (Motorcitysoul, DE), Schwa & Lucas Hulan, Pat Heart & Alex Neivel
Info:
http://www.facebook.com...
 
 
Matthias Vogt již tento pátek v baru Černá Ovce
Matthias Vogt zamíří v listopadu do Prahy

Matthias Vogt není na taneční scéně žádným nováčkem. S projektem Motorcitysoul vydává desky na těch nejlepších housoých labelech jako Freerange, Simple, Aus, Tsuba a mnoho dalších. Se svým Dj bagem Matthias procestoval skoro cely svět a zahrál si v takových klubech jako je The End, Watergate, Propaganda a v neposlední řadě Cocoon, kde býval mnoho let residentem. Jeho tracky má v mnoha playlistech například Jimpster, Joris Voorn, Sven Väth, Paul Woolford, Laurent Garnier, Josh Wink a Karotte a s producentem Ian Pooley nedávno založili projekt M.V.I.P

 

Aby toho nebylo málo, tak nesmíme zapomenout zmínit Matthiasův další projekt ‘Re:Jazz’ – jazzovou kapelu ve které hraje na klávesy a pro kterou píše skladby. Re:Jazz jsou známí tím, jak osobitě předělali taneční hity  jako „Keep on Movin“ (Soul II Soul), „Finally“ (Ce Ce Peniston), „Inner City Life“ (Goldie) nebo „All I Need“ (Air) do jazzovo-soulové podoby.  Pražskému publiku se představí tento listopad v paláci Akropolis v rámci festivalu Euroconnections.

Matthias Vogt je opravdový muzikant a hudební chameleon, který se nebojí experimentovat. Jsem velice rádi, ze vám můžeme Matthiase představit v intimním prostředí klubu Černá Ovce, který bude k tomuto účelu speciálně vyzdoben a zvukově posílen. Nenechte si ujit Matthiase Vogta poprvé v CR!

O support se postarají Schwa & Lucas Hulan, Pat Heart & Alex Neivel v b2b setu.

Kapacita bude striktně omezena a vstup bude pouze na guest list. Napište nám email na contact@beefrecords.net a my vám zajistíme rezervaci za pouhých 50CZK.

Tracky:

www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Mi8xC4hpTHI#

www.youtube.com/watch?v=Rf6vfYMs4Lc

Facebook event:

www.facebook.com/events/235166316610885/

RA event:

www.residentadvisor.net/event.aspx?419525

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016