PARTYINFO

 

MTV SLAVÍ NAROZENINY...

Datum konání:
28.11.2012 - středa
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Hiffi & Jacob, Poeta, more
Live:
Sunshine, Majk Spirit, more
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start 18:00
 
 
MTV oslaví 28. 11. v Roxy své třetí narozeniny

Přijďte si 28.listopadu užít jedinečný hvězdný večer do klubu Roxy. Lifestylová televizní stanice MTV tu oslaví své třetí narozeniny!

 

Za dobu své existence přinesla MTV svým fanouškům řadu exkluzivních klipů od světově známých interpretů a stars. Z letošních hitů vám, jako první, představila hudební klipy od Coldplay (Princess of China), Katy Perry(Part of Me), Green Day (Oh Love) nebo Justina Biebera (Boyfriend).

MTV dále nechyběla na žádné hudebně adrenalinové akci, a proto jste v pořadu Backstage mohli vidět zajímavé reportáže z festivalů jako Snow JamBurton Špindl Spring SessionHigh JumpMácháč, zMistrovství Čech a Slovenska v surfingu, ze Street Dance Kempu anebo z multimediálního festivalu Proudy 2012! Nenechala si také ujít koncerty mnoha zahraničních hvězd, mj. LMFAOPitbull nebo Alex Clare.

A jak budou vypadat letošní oslavy?

Pogratulovat přijde hvězdná čtveřice ve složení Celeste BuckinghamSunshineBen Cristovao a samozřejmě nemůže chybět ani Majk Spirit, kterému bude večer slavnostně předána cena MTV EMA 2012 v kategorii Best Czech/Slovak Act.

O zábavu se dále postarají známé firmy taneční scény a to dvojice Hiffi & Jacob, tanečníci Fugi & Kenny, bikerDominik Nekolný. Všechny přítomné jistě rozproudí i Dj Poeta. Večerem budou provázet moderátorka MTVHanka Zajíčková a zpěvák Ben Cristovao.

Chcete zažít památnou párty? Stačí přijít 28. listopadu od 18:00 do pražského klubu ROXY a užít si mejdan až do rána! Vstup je zadarmo, tak neváhej a buď na párty mezi prvními. Kapacita je omezená.

Potvrdit svou účast můžeš i na facebookové události!

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016