PARTYINFO

 

SHAKE IT!

Datum konání:
10.11.2012 - sobota
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
E-Lite, CJ FOX, Kmin, Peter Costa, Josh Mosaiq
chill out: Matty B & guest
Popis:
start 22:00, vstup 100 czk
 
 
Sobotní Shake It! v Roxy

Už potřetí v tomto roce se do Roxy vrací moravský DJ CJ Fox se svou klubovou nocí Shake It!. Ten si tentokrát na sobotu 10. 11. pozval jednu z v ČR nejuznávanějších DJane E-Lite, svého věrného souputníka, ostravského DJe a producenta s přezdívkou Kmin, pražského DJe Peter Costa a havířovského matadora vystupujícího pod jménem Josh Mosaiq. Chill out pak bude patřit dvojicimattyB & MSX a vizualizace bude mít pod palcem rezdientní VJ noci Climax Martin.

 

Jak Kmin, tak Peter Costa a Josh Mosaiq nejsou pro návštěvníky mejdanů Shake It! a dalších akcí v ROXY spojených se jménem CJ Fox nikým neznámým, naopak jsou zde pravidelnými hosty. To sličná DJane E-Lite si na Shake It! zahraje úplně poprvé.To ale nic nemění na tom, že na domácí scéně patří mezi nejceněnější domácí DJane.

E-Lite, vlastním jménem Ester Křížková začala věnovat DJingu sice až v druhém tisíciletí, ale díky jejímu talentu a schopnosti umně kombinovat energickou a příjemně rozjetou hudbu se svou sympatickou, extrovertní image, nabrala její kariéra již od úplného začátku v roce 2002 poměrně rychlé obrátky.

Už v roce 2004 vydala svůj vřele přijatý první oficiální mix, objevila se na titulce časopisu Xmag a zahrála si mimo jiné na festivalu Creamfields po boku takových jmen jako Tall PaulTimo Maas,Westbam či Paul Oakenfold. Následující roky ji pak kromě hraní v ČR na Slovensku či kampaně pro Frisco vynesly v roce 2007 také smlouvu s prestižní německou bookingovou agenturou Evolution Music. Právě díky Evolution Music si tak E-Lite už zahrála mimo jiné v Itállii, Německu, Španělsku, Francii, Velké Británii nebo v Maroku, Malajsii, Dubaii či Kolumbii.

DJane E-Lite, mezi jejíž dosavadní největší úspěchy patří hraní na Loveparade v letech 2007 a 2008, tak v kombinaci s ostatními jmény z line upu slibuje hodně fajn a zábavnou party, na které protančíte celou sobotní noc ani nemkrnete!

WEB

DJane E-Lite: djelite.cz

Peter Costa: www.idj.cz/madmax

Josh Mosaiq: www.facebook.com/pages/DJ-Josh-Mosaiq/357400304293255

Kmin: www.djkmin.cz

FB event: www.facebook.com/events/285435448235076

ROXY: roxy.cz

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016