PARTYINFO

 

FLOW

flyer
Datum konání:
09.11.2012 - pátek
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Ezwell, Random, Patrick, Cubic, Ark, Roman Rai (roxy prague/moving pictures) & Fatty M (roxy prague)
chill out: Zjook & Psyla
Popis:
start 22:00, vstup 100 czk
 
 
Flow with best Prague newcomers on the scene - Cubic Flow with best Prague newcomers on the scene - Ark Flow with best Prague newcomers on the scene - Patrick Flow představuje Ezwella a Randoma!
Listopadová Flow láká na pětici domácích talentů

Po letošním desátém dílu pravidelné klubové noci Flow, který patřil renomovaném houseovému matadorovi Dimitrimu, se  9. 11. v ROXY můžeme pro změnu těšit - jak už napovídá podtitul jedenáctého dílu Flow "with best Prague newcomers on the scene" - na zajímavá domácí jména. Rezidenti Roman Rai a Fatty M ve spolupráci s dramaturgií klubu ROXY při té příležitosti oslovili hned pětici pražských DJs, kteří patří v tuzemsku mezi ty nejzajímavější. Konkrétně to budou DJs Ezwell, Random, Patrick, Ark a Cubic které samozřejmě na hlavní stage doplní rezidenti Flow a v chill outu pak osvědčená dvojka Zjook & Psyla. Pojďme se nyní na pětici hostů listopadové Flow podívat trochu podrobněji.

 

První jmenovaný z pětice "newcomers" Ezwell patří mezi nejmladší z celé party. Na scéně se pohybuje něco málo přes dva roky a znát ho můžete mimo jiné z klubů Chapeau RougeTousterYes Club a  samozřejmě i z ROXY. Ezwell, který je čerstvou akvizicí labelu BPM.DJ a úzce spjatý je také s Nightphunk Recordings Lucase Hulana, sází při hraní především na deep house a tech house a jak sám říká, snaží se dbát na techniku mixu a vývoj "příběhu" setu.

Deep a tech house, ale i třeba techno s atmosférickými plochami hrají prim i v setech DJe Randoma aka Radka Strnada, který se DJingu věnuje od roku 2006. Tehdy patřilo jeho srdce především nu-jazzu a k výše zmíněným žánrům se posunul během svých rezidentních nocí Oscillator v klubu Central StationRear Window Bayo Baru. V současné době pak čerpá inspiraci z releasů labelů jako MooseekaaCrosstown RebelsDirtybird či Bedrock a kromě DJingu se věnuje také produkci, při níž zúročuje mimo jiné léta hry na klavír.

Oproti Ezwellovi a Randomovi je třetí z hostů listopadové Flow DJ Patrick vele zkušeným matadorem, který se taneční hudbou zabývá už od devadesátých let. Čerpat může ze svých dlouholetých zkušeností s pořádáním parties od downtempa, trip hopu, přes d"n"b až po breakbeat, ale dle jeho vlastních slov je jeho největší a nejstarší vášní house music, které se již několik let naplno věnuje také jako DJ. Na Flow 9. 11. v ROXY od něj můžete čekat dynamický a pestrý set pohybující se na pomezí melodického electra a tech house s hutnými beaty.

Ostříleným harcovníkem je také čtvrtý host Flow DJ Ark, který se původně primárně věnoval především zlomeným beatům a jejich odnožím. Za těch několik let si zahrál například po boku takových jmen jakoNOISIANetskyBrookes BrothersCamo & KrookedBlack Sun Empire a řady dalších. Jak ale sám podotýká, po čase přišla potřeba dozvědět se více "o minimálnějších a hlubších polohách elektronické hudby a nových rezervoárech inspirace v undergroundu". V současnosti jsou tak Arkovou hlavní inspirací lidé jako PromptPhilip BaderFrivolousNiconéSasha BreamerLee JonesMartin ButtrichLuciano,PhonoKemi a další, od jejichž vlivu se pak odvíjí i jeho vlastní styl hraní, v němž si zakládá na přístupnosti a zábavě, s gradací až k euforii, jíž dosahuje kombinací dynamických mixů a pestrostí.

Posledním do party hostů listopadové Flow je pak Kuba Kubíček aka Cubic, který se pohybuje na domácí scéně od roku 2007 a znát ho můžete například díky jeho Cubism party v Chapeau Rouge. Cubicovou doménou je především tech house a techno kombinované s elementy minimalu, nakažlivou energií a pozitivními vibracemi. Ač se DJingu věnuje krátkou dobu, vydobyl si během těch pár let pevnou pozici jednoho z nejzajímavějších domácích talentů a zahrál si na celé řadě prestižních akcí.

Jak z výše uvedeného vyplývá, 9. 11. nás v ROXY na Flow čeká hodně zajímavý večírek, který láká pestrostí i neotřelým pojetím. Pokud tedy sledujete domácí taneční scénu a chcete si udělat přehled o DJs, kteří jednoznančně stojí za vaši pozornost, neměli byste chybět!

VIDEO

Cubism 3rd Edition with Robbie Akbal & Patrice Meiner @ Chapeau Rouge:


Ezwell @ BPM.DJ:


WEB

Ezwellhttp://www.facebook.com/Ezwell

Randomhttp://soundcloud.com/random_cz

Patrickhttp://mp3.sety.cz/patrick-live-kopr-rostyn2011-mp3.html

Ark: https://www.facebook.com/deejayark?fref=ts

Cubic: http://www.facebook.com/DJ.Cubic

FB event: http://www.facebook.com/events/381176938623622

ROXY: http://roxy.cz

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016