PARTYINFO

 

FLOW

flyer
Datum konání:
09.11.2012 - pátek
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Ezwell, Random, Patrick, Cubic, Ark, Roman Rai (roxy prague/moving pictures) & Fatty M (roxy prague)
chill out: Zjook & Psyla
Popis:
start 22:00, vstup 100 czk
 
 
Flow with best Prague newcomers on the scene - Cubic Flow with best Prague newcomers on the scene - Ark
Flow with best Prague newcomers on the scene - Patrick

Po letošním desátém dílu pravidelné klubové noci Flow, který patřil renomovaném houseovému matadorovi Dimitrimu, se 9. 11. v ROXY můžeme pro změnu těšit - jak už napovídá podtitul jedenáctého dílu Flow "with best Prague newcomers on the scene" - na zajímavá domácí jména. Rezidenti Roman Rai a Fatty M ve spolupráci s dramaturgií klubu ROXY při té příležitosti oslovili hned pětici pražských DJs, kteří patří v tuzemsku k absolutní špičce. Konkrétně to budou DJs Ezwell, Random, Patrick, Ark a Cubic které samozřejmě na hlavní stage doplní rezidenti Flow a v chill outu pak osvědčená dvojka Zjook & Psyla. Pojďme si nyní dát set a stručné bio třetího z nich DJe Patricka.

 

DJ Patrick – to je matador jihlavské taneční scény, který je ovlivněn elektronickou hudbou snad ve všech jejích podobách. Má dlouholeté zkušenosti s pořádáním úspěšných akcí rozmanitých stylů od downtempa, trip-hopu po d´n´b a hlavně breakbeat.

Jeho nejstarší a původní vášní je však house music. Ta ho provází někdy od poloviny devadesátých let a dnes se jí naplno věnuje jako regulérní DJ, který má jasno v tom, co chce hrát. Je znám pro svůj styl a cit na výběr skladeb. Jeho sety jsou vždy pestré a dynamické, nejvíce v duchu melodického electra a tech-housu s hutnými beaty.

Je také spoluorganizátorem populárního open-airu KOPR kde je spolu s Elektrio a Housefuit DJs rezidentem.

mp3.sety.cz/patrick-live-kopr-rostyn2011-mp3.html

 
Flow představuje Ezwella a Randoma! Listopadová Flow láká na pětici domácích talentů

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016