PARTYINFO

 

FLOW

flyer
Datum konání:
09.11.2012 - pátek
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Ezwell, Random, Patrick, Cubic, Ark, Roman Rai (roxy prague/moving pictures) & Fatty M (roxy prague)
chill out: Zjook & Psyla
Popis:
start 22:00, vstup 100 czk
 
 
Flow with best Prague newcomers on the scene - Cubic Flow with best Prague newcomers on the scene - Ark Flow with best Prague newcomers on the scene - Patrick
Flow představuje Ezwella a Randoma!

Po letošním desátém dílu pravidelné klubové noci Flow, který patřil renomovaném houseovému matadorovi Dimitrimu, se 9. 11. v ROXY můžeme pro změnu těšit - jak už napovídá podtitul jedenáctého dílu Flow "with best Prague newcomers on the scene" - na zajímavá domácí jména. Rezidenti Roman Rai a Fatty M ve spolupráci s dramaturgií klubu ROXY při té příležitosti oslovili hned pětici pražských DJs, kteří patří v tuzemsku k absolutní špičce. Konkrétně to budou DJs Ezwell, Random, Patrick, Ark a Cubic které samozřejmě na hlavní stage doplní rezidenti Flow a v chill outu pak osvědčená dvojka Zjook & Psyla. Pojďme si nyní dát set a stručné bia Jakuba Součka aka Ezwella a Randoma.

 

Ezwell, vlastním jménem Jakub Souček, je mladý pražský dj, který se za pultem pohybuje něco málo přes 2 roky. Za své začátky vděčí spolupráci s dalším pražským djem, který si říká Michael J. Poté co byla jejich spolupráce ukončena se ho ujal našemu publiku velmi dobře známý dj a majitel labelu Nightphunk Recordings Lucas Hulan. Nedávno se navíc stal součástí značky BPM.DJ, která provozuje vlastní online tv s živými vystoupeními djs, kde se pravidelně každý měsíc zjeví.

Za tu krátkou dobu co hraje, měl možnost zahrát si v klubech jako jsou: Chapeau Rouge, Roxy, Yes Club, Touster či v online tv pod značkou BPM.DJ.

Doposud největších úspěchem pro něj byla možnost zahrát si na akcích s lidmi jako jsou Nikola Gala či Eddie Richards nebo DJ Jock. Také měl tu možnost zahrát si po boku jmen tuzemské scény jako jsou Pavel Bidlo, Lucas Hulan, Roman Rai, Schwa v(Shades of Gray), Pat Heart, David Formi, Loutka a mnoho dalších.

Jeho sety se pohybují ve vodách deep housu až tech housu. Při hraní se snaží dbát na techniku mixu a vývoj "příběhu" setu.

SET: http://soundcloud.com/ezwell/ezwell-downtown

Random, vlastním jménem Radek Strnad, se věnuje DJingu od roku 2006. Od nu-jazzových začátků se během rezidentních nocí Oscillator v Central Station a Rear Window v Bayo Baru posunul až k deep, tech housu a technu s atmosférickými plochami. V současné době ho baví labely Mooseekaa, Crosstown Rebels, Dirtybird, Diynamic či Bedrock.

Snaží se také proniknout do produkce elektronické hudby a zúročit tak léta hry na klavír. Kromě několika klubů v Praze a v rodném Šumperku si Random zahrál také na Slovensku a ve Velké Británii. Tam také při pravidelných cestách čerpá hudební inspiraci a zkušenosti. Např. že je vhodné se vybavit při cestě na festival i hasícím přístrojem a nezamykat si stan.

SET: http://soundcloud.com/random_cz/spring-2012-promo-mixset

 
Listopadová Flow láká na pětici domácích talentů

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016