PARTYINFO

 

AFTERPARTY

Datum konání:
15.12.2012 - sobota
Místo konání:
Praha - Studio 54
DJs:
Billy Bright, Enrico, Bontrip, Pietros, Raffael de la rue
 
 
Oficiální Magnetic afterparty v sobotu a Cazadore after v neděli ve Studiu 54

BonTrip, Enrico, Marty Fish, Yan Dark, Carl Lope, Pietros a spousta dalších na dvou oficiálních afterparties ve Studiu 54 o tomto víkendu! Hned dva nabité oficiální aftery vám o tomto víkendu nabídne afterklub Studio 54! Tím prvním je oficiální afterparty po halovce Magnetic v sobotu a nedělní after po eventu Cazadore v pražské Mecce!

 

O tomto víkendu máte nespočet možností, kam vyrazit a užít si jedinečný mejdan! Kam ale vyrazit po tom? Studio 54 by mělo být jasnou volbou!

Sobotní afterparty je jediným oficiálním afterem po dlouhoočekávané halovce Magnetic, která proběhne v pražské PVA expo hale v Letňanech a na níž se představí světové ikony Hardwell, Dada Life, Dimitri Vegas a spousta spousta dalších. V rámci oficiální afterparty do Studia 54 zavítá populární duo Bon Trip aka Bon Finix a Tripmain, kromě kterého vás bude bavit Enrico, Pietros, Billy Bright a Raffael de la Rue.

V neděli je pro vás nachystána další  oficiální afterparty po eventu Cazadore, který proběhne v pražském klubu Mecca. Kromě této zahraniční producentské star světového charakteru se v Mecce představí také rezidenti Studia 54 – Enrico, Subgate, Michael J a další vystupující hned na 2 stagích. Na oficiálním afteru ve Studiu 54 se pak můžete těšit na Marty Fishe, Yan Darka, Carla Lopeho, Smokea a Thonica.

Kompletní info naleznete na domovském webu www.studio54.cz

 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016