PARTYINFO

 

AFTERPARTY

Datum konání:
24.11.2012 - sobota
Místo konání:
Praha - Studio 54
DJs:
Pete Walk, Ronny, Faith, Eagle, P-jay
 
 
SHM pre party and Moonbootica official afterparty v sobotu a pravidelná nedělní after ve Studiu 54

Ronny, Faith, Subgate, Eagle, Marty Fish, Pete Walk, Mark Evil a spousta dalších o tomto víkendu za mixem ve Studiu 54 na dvou vypečených afterparties! Poslední listopadový víkend ve Studiu 54 bude stát opravdu za to! Návštěvníky čekají hned dva nabité aftery, na kterých se představí na deset rezidentů tohoto afterklubu. Pojďme si jednotlivé aftery a jejich vystupující představit!

 

Sobotní afterparty se ponese v duchu oficiální afterparty po eventu Swedish house mafia official pre party v klubu Sasazu, která se koná v souvislosti s koncertem švédského tria 29.11. v pražské O2 aréně. Na pre party se představí rezident Studia 54 Enrico, Michal Poliak, Dail Manene, Castor a Slovak. Mimo jiné bude sobotní afterparty zároveň oficiálním afterem po vystoupení německého dua Moonbootica v pražském Tousteru, kde se představí mimo jiné i rezidenti Studia 54 – Subgate, Marty Fish a Pete Walk.

Ve Studiu 54 se na vás bude těšit pětice dj’s – Ronny, Pete Walk, Faith, Eagle a P-jay, na jejichž sety se budete zaručeně skvěle bavit!

Pokud razíte do víru velkoměsta v sobotu, nezapomeňte, že můžete opět pokračovat ve  vaší rozjeté jízdě ve Studiu 54! Za mixem se vystřídá Subgate, Yan Dark, Marty Fish, Mark Evil a Peet Sanders, takže o parádní zábavu bude opět postaráno!

Co dodat? Užijte si víkend a naslyšenou!:)

Více informací naleznete na www.studio54.cz

 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016