PARTYINFO

 

LOONY HOUSE OFFICIAL AFTERPARTY

Datum konání:
10.11.2012 - sobota
Místo konání:
Praha - Studio 54
DJs:
P-jay, Michael J, Finidi, Tibiza, Pete Walk
 
 
Doražte o víkendu do Studia 54 na oficiální Loony House after v sobotu a Zoom afterparty v neděli!

Bon Finix & Tripmain aka BonTrip, Michael J, P-jay, Raju, Eagle, Ronny a spousta dalších tento víkend za mixem ve Studiu 54 na dvou oficiálních afterparties, na kterých se nudit nebudete!

 

Druhý listopadový víkend bude stát ve Studiu 54 opět za to! Jako vždy se můžete těšit na dva nabité aftery až do pozdního odpoledne!

První z nich bude sobotní oficiální afterparty po eventu Loony House, který proběhne v pátek v pražském Yes klubu, kam zavítají hned dva zahraniční hosté - nejlepší ukrajinský dj Spartaque a francouzský producent Da Fresh, kromě kterého se za mixem představí rezidenti Studia 54 – Subgate, Finidi, Michael J a spousta dalších.

Na oficiálním afteru se pak můžete těšit na hvězdnou pětici – již zmiňovaného Michaela J, Finidiho, P-jaye, Peta Walka a nováčka Tibizu.

Nedělní afterparty se také ponese v duchu oficiálního afteru po party Zoom, na níž se představí Holanďané – Jordy Dazz, Jacob van Hage, rezident Studia 54 – Enrico, duo BonTrip aka Bon Finix a Tripmain, které doplní mladý nadějný producent Jean Luc.

Ve Studiu 54 se pak můžete těšit opět na duo Bon Trip, dále na Ronnyho, Rajua, Eagla a Peeta Sanderse, který vás doprovodí do zdárného konce.

Kompletní informace naleznete na www.studio54.cz

 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016