PARTYINFO

 

COLLAPSE

Datum konání:
16.11.2012 - pátek
Místo konání:
Praha - Cross
DJs:
Mind Vortex (UK), Thiew, Schooler, Ozone, Soundevianz, Deep Noise (PRT), Mendoza, WZ, Mazzon, Owec, and more
Info:
http://www.facebook.com...
ozone@poisonapple.cz
Popis:
start ve 21:00, vstup do 22:00 80 czk, poté 120 czk
 
 
Mind Vortex a další v klubu Cross na akci Collapse

Česká Drum & Bassová scéna si může připsat další zářez premiérových vystoupení zahraničních hostů. Projekt Poison Apple ve spolupráci s pražským klubem Cross totiž útočí na celosvětově proslulý label RAM Records. Není neznámou, že tento label je pod záštitou nejpopulárnějšího DJe světa Andyho C. Ten sbírá pod svá křídla opravdu unikátní DJs, producenty a s chutí vysílá jejich počiny a je samotné do světa Drum & Bassových párties.

 

Není nám než milou povinností představit Vám dne 16. 11. 2012 opravdovou lahůdku. Tou budou na akci COLLAPSE - MIND VORTEX (RAM Records, UK). Laurie a Stefan vystoupí v plné síle a dorazí za námi až z východního pobřeží Anglie. Hudbě se věnují od školních let, kdy se dali dohromady, a dostali se k rytmům Drum & Bassu. Hodně tvrdé práce a produkčních dovedností zúročili v jejich prvním releasu na Plush Recordings. Od té doby pracovali na svém zvuku a posílali ukázky Andymu a Scottovi do Ram Records, kterým se jejich zvuk natolik zalíbil, že spolu sepsali smlouvu.

Přišlo úspěšné vydání tracků "Onslaught" a "Now it's time" na albu "Nightlife 5" a vydání "Onslaught" na vinylu jako součást "Nightlife EP part 3". To nastartovalo jejich kariéru nevídaným způsobem a nyní jsou plnohodnotnými zástupci labelu Ram Records. Podporují je např. jména, jako jsou Zane Lowe, Mistajam, Bailey, Crissy Criss, DJ Hype a mnoho dalších.

V klubu Cross bude rozhodně vypečená atmosféra a dalšími hosty této noci, kteří vystoupí po boku Mind Vortex, je dvojka z BreakArt.cz DJ Thiew a DJ Schooler. Thiew nám ukáže, proč je právem pravidelně zván na akce, jako je např. Let It Roll. Jeho energické sety plné mainstreamových tracků roztancují každého. Jeho pravou rukou je další aktér této noci, již zmíněný DJ Schooler. Kdo ještě tento talent neslyšel, je o dost ochuzen. Jeho neuvěřitelné a rychlé mixy ze tří decků jsou pastvou pro uši a podobnost člověku jako je DJ A.M.C není omylem.

Drum & Bassovou scénu rozjede DJ Ozone, jeho letité zkušenosti mu vryly kvalitu top Djs v Čr. Pravidelně ho můžete vídat nejen na akcích v Praze. Je zakladatelem projektu Poison Apple a plnohodnotným členem pražského projektu DnB Fever. Slyšet ho můžete i na radiových stanicích anebo ve vlastním pořadu, zvaném FEVER FM, který je online vždy poslední pondělí v měsíci na internetovém radiu radio23.cz. Uzavírat horní scénu budou DJs Mr. Happy a Robojahoda jako duo Soundevianz patřící do projektu Poison Apple. Těšte se na hromy a blesky, protože jejich společný set bude okořeněn notnou dávkou tvrdosti a precizní selekce. Celou horní scénou vás provede havířovský MC Embryo ze stáje Audiobush.cz. Jeho hlasové schopnosti jsou unikátní a razantně Vás dostane do varu.

Pro zúčastněné je připravena i dolní scéna. Není správné říci, že odpočinková, i když pro mnohé, by tak mohla vypadat. Lépe řečeno různorodá, kde zazní techno, minimal, , house, dubstep, grime aj. Hlavním hostem této noci je 90. nejúspěšnější producent serveru Beatport.com. Jeho jižanský postoj k hudbě a produkci samotné ho řadí mezi špičku techno-minimálové scény. Je jím Portugalec DEEP NOISE, jehož popularita je jen odrazem kvalit, které poslední roky předvádí.

Dalším hostem je jeho dobrý přítel z Čech DJ Mendoza. S radostí vystupují i ve společném hraní a slyšet jste je mohli třeba i na akci Smash&Grab It v klubu Cover Place v květnu tohoto roku. Dolní scéna nese i zástupce Poison Apple Crew, jimiž jsou čerstvá posila DJ WZ a spoluzakladatel Poison Apple DJ Mazzon. Posledním zmíněným nechť zůstane havířovský host DJ Owec (Audiobush.cz), který vás prostě rozseká.

Cross Club v tento den bude i trochu pozměněn. Čekejte dekorace projektu Poison Apple a video show pražské VJky Tha Sun.

Sledujte projekt Poison Apple, kde v brzké době bude zveřejněna soutěž o volné vstupy.

Vstup na tuto akci činí 80 Kč do 20:00 a po 120Kč.

Klub Cross je nejvhodnějším místem, jak si zpříjemnit tento páteční den. Sám klub má skvělé zázemí jak pro aktéry večera, tak pro návštěvníky. Více sledujte na stránkách: www.crossclub.cz

Těší se na Vás PA Crew a Cross Club.

 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016