PARTYINFO

 

BASS CASE FEAT. BLUE MOTION

Datum konání:
09.11.2012 - pátek
Místo konání:
Praha - Signal Dome
DJs:
Blue Motion (SK), 2K, Blofeld, Theya, Medik (SK)
Info:
http://www.facebook.com...
info@signalclub.cz
Popis:
vstup do 21:00 zdarma, poté 50 czk
Line-up:
21:00-22:30 Medik
22:30-01:00 Blofeld & Theya
01:00-03:00 BLUE MOTION (SK)
03:00-05:00 2K

Supported by: CHRIS VERN (live trumpet)
 
 
Liquidační mejdan s Blue Motion v pátek v Signalu

Už tenhle pátek se Prahou přežene modrá vlna. Nezadržitelně se na ní valí od našich bratrů ze Slovenska, ale žádnou zkázu nikomu naštěstí nepřinese! Naopak, do naší metropole totiž premiérově míří představit svou liquidfunkovou produkci s prvky autonomic a deep soundu slovenský producent DJ Blue Motion. Vlna naplno udeří v ambiciózně se rozjíždějícím žižkovském klubu Signal , tak buďte v ten správný čas na správnym místě, ať ji  neminete.

 

Michal Ratvo aka Blue Motion bude první vzácným zahraničním hostem, který v Signalu vystoupí. Důkazem jeho přesahu daleko za hranice domoviny je fakt, že jeho produkce se čím dál častěji objevuje na věhlasných labelech jako např. Citrus, Fokuz, Good Looking, Blu Saphir a mnoha dalších. Těšit se dle jeho vlastních slov můžeme i na několik brand new věcí. Táákže, ruku v ruce s pečlivě vybraným českým supportem včele s velezkušeným djem 2K z Shadowbox.cz crew a specialisty na inteligentní formy zlomených rytmů z Liquid Drum and Bass crew, DJ Blofeldem a DJane Theyou, nás čeká vskutku velmi zajímavý klubový večer.

Akce začíná ve 21h, vstup je symbolických 50 kaček a pokud chcete být opravdu štýlový, tak doražte (zcela dobrovolně) oblečený ve „výrazně modrym outfitu“ a na baru pro vás budeme mít připravený zdarma spešl mixdrink večera nazvaný jak jinak než „Blue Motion“:)

http://www.soundcloud.com/bluemotion
http://www.soundcloud.com/reverseaudiogroup
http://www.facebook.com/bluemotiondnb
http://www.facebook.com/ReverseAudioGroup
http://www.youtube.com/reverseaudiogroup
http://www.beatport.com/artist/blue-motion/124016
http://www.junodownload.com/artists/Blue+Motion/releases

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016