PARTYINFO

 

DEEP INSIDE

Datum konání:
27.10.2012 - sobota
Místo konání:
Praha - Černá ovce
DJs:
MCB (aka Polapa, idj.cz/mcb), Nkyp (Creative)
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start 21:00, vstup zdarma
 
 
Sobotní Deep Inside v baru Černá ovce

V sobotu 27. října vás zveme na další pokračování klubovky Deep Inside, tentokrát do vyhlášeného a příjemného music a cocktail baru Černá Ovce, který se nachází na adrese Americká 29, Praha 2 - Vinohrady.

 

Hudebně vás po celou noc bude provázet DJ MCB, jenž pro vás celou akci připravuje a ostřílený mazák a rezident párty Creative DJ N-KYP, kteří mají pro vás tradičně nachystanou nadílku té nejkvalitnější elektronické taneční hudby. Tentokrát se můžete těšit, mimo jiné, na spoustu klasických pecek a samozřejmě na sound okořeněný správnou dávkou stupňujícího se napětí, tribalové zvuky, našláplý tepající beat a příjemné vokály. Vždy se snažíme o zcela specifický sound a to podle momentální nálady či atmosféry v klubu. Chceme naše posluchače hned od začátku dostat do uvolněné pozitivní atmosféry a vyvolat v nich pocit pohody a relaxace.

Černá Ovce je tak trochu jiný bar, kde si stojí za tím, že ví, co dělají. Dokonale se postarají o vaše chuťové buňky. Bar Černá Ovce není jen cocktail bar, ale bar s dobrým výběrem domácích a zahraničních vín a velice kvalitní nabídkou rumů z celého světa, kterou neustále pro své zákazníky rozšiřují. Jak sami majitelé barmani říkají - nejsme naprogramovaní roboti, kteří mají naučené fráze, namalovaný úsměv na tváři a v zázemí vás nebudeme pomlouvat, že nás otravujete s jedním pivem, protože vám umíme nabídnout i lepší pití!

Přijďte se pobavit a zapařit,

těšíme se na vás :-)

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016