PARTYINFO

 

JUST LIKE THAT

Datum konání:
30.11.2012 - pátek
Místo konání:
Praha - houseboat U Bukanýra
DJs:
Rainer Truby (DE / Compost Records), Lukas Micka (Vicky Rec.), Pat Heart (JLT Music)
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
vstup zdarma
 
 
Rainer Trüby na Just Like That U Bukanýra

Rainer Trüby je bývalým členem A Forest Mighty Black a milovníkem vzácných vinylů a dobrého vína. Stále hraje po celém světě (a je jen málo letišť, kde neviděli jeho stříbrný kufr… ať žije vinyl!). Šíří svoji vizi o dobré hudbě a prezentuje se vynikajícím mixem různých poloh house music namíchaných s jeho milovanými kořeny soulu, boogie, jazzu, funku a latina. Také je známý jako součást projektu Trüby Trio a vybíral hudbu na kompilace jako je “Talkin Jazz”, “Maiden Voyage” (Compost) a “Beats & Oexle” (Sonarkollektiv), takže jeho dobrý hudební vkus je nezpochybnitelný.

 

Rainerův poslední singl vyšel nedávno na Compost Records. Skládá se z masivní houseové pecky “Jeck” a krásné “Welcome To Our World” na B straně, která ví, jak přesvědčit publikum díky svému groovy rytmu a chytlavým vokálům. Tento release je důkazem Rainerova producentského talentu a sedí perfektně do jeho setů. Kromě svých vystoupení po světě se Rainer také věnuje své proslulé noci “Root Down” ve Waldsee ve Freiburgu, kam si také nedávno přizval legendárního Gillese Petersona, aby se k němu připojil na velmi speciální edici Rainerových večírků nazvanou Havana Cultura.

Více o dalších akcích na Bukanýru, které jsou pro vás připraveny na tento týden se dočtete zde: www.bukanyr.cz/newsletter

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016