PARTYINFO

 

HOME ACTION

Datum konání:
24.11.2012 - sobota
Místo konání:
Praha - houseboat U Bukanýra
DJs:
Grining (SK), Marosh (SK), Jindra (Bukanyr.cz), Tom Saver
 
 
Sobotní Houm Ekšn U Bukanýra v podání Československých DJs

Za Slovensko boudou hrát matadoři slovenské taneční scény djs Grining a Marosh. Za Čechy můžete slyšet Toma Savera a Jindru, kterého doprovodí skvělý houslista a virtuóz Peter Krajniak. O support se postará novic bukanýrské crew FJ Bestraxserial. Startujeme ve 22.00 a vstup jako vždy zdarma.

 

Něco málo o hostech:

Kdo je GRINING?

Určitě patří na Slovensku mezi hrstku djů, kteří spolu s takovými, jako jsou Toky, Dalo a Tibor začali formovat slovenskou techno scénu severněji od Bratislavy. Jeho první pokusy míchat sahají až do roku 1994, kdy začal pravidelně hrávat v jednom z domácích klubů v Žilině. První desky, ke kterým se dostal, byly kombinací italského undergroundu a anglického acidu. Od této doby se jeho hudební směr ubíral vždy co nejpříměji a nejnovátorštěji, bez velkých kompromisů. Jeho podání hudby vždy znamenalo pro spoustu párty lidí směs rychlého mixování a hard techna, z čehož vznikaly nekompromisní dynamické sety, které slovenské i české publikum tak milovalo.

Momentálně patří ke stálicím Slovenska. Je typ dje, od kterého se očekává, že bez okolků nastartuje v klubu vlnu šílenství. Posledního tři čtvrtě roku používá Final Scratch. Rychlým pártymixingem kombinuje slovenský sound s klasickou vinylovou produkcí, což se v klubech setkává s nebývalým ohlasem.

Kdo je MAROSH?

V mixování  skladeb se postupně zdokonaluje a v tomto období se též dostává k prvnímu kontaktu s vinylem a shání gramce. Nehraje sice ještě po klubech, ale jeho pokojem se nezadržitelně šíří techno řinčení. Jeho styl se na chvíli ustálil na technu a s tím vyráží do ulic Žiliny.

Přelomový se stává rok 2000, kdy se díky rádiové relaci EXTAZA dostaví do legendami opředeného Guru klubu na workshop. Zde jako dj dostává možnost ukázat, co natrénoval. Dostává se na čtvrtkové guru chill-outové večery a seznámení s Milozzone ho posouvá rychlostí světla na Reaction Control 1. Akce sa koná v klubu Astrál a stává se jeho první   oficiální párty. Spolu s Milozzonem zorganizují dalších 11. pokračovaní najznámejší  klubové noci severního Slovenska s názvem Reaction Control. Později  se Marosh stará o svůj nový Street Club v Žilině, kde s jeho pomocí ožívá akce Technozhluk.

Marosh se momentálně pohybuje někde mezi technem až minimal technem. V současné době se čím dál tím víc věnuje produkci vlastních tracků. Od roku 2008 organizuje pravidelné letní open air party pod názvem Summer Beat.

Více o dalších akcích na Bukanýru, které jsou pro vás připraveny na tento týden se dočtete zde: www.bukanyr.cz/newsletter

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016