PARTYINFO

 

UNPLUGGED

Datum konání:
22.11.2012 - čtvrtek
Místo konání:
Praha - houseboat U Bukanýra
DJs:
Face (Techno.cz) f. MC Manda + Hodjohn (sax), V!, Not_me, Mike.H (Seed)
Popis:
vstup zdarma, start 20:00
 
1 čtenář Techno.cz byl na této akci
 
Čtvrteční Unplugged tentokrát jako Seed Edition!

Tak jak? Martin k nám sice na bílém koni ještě stále ne a ne přicválat, ale hlavně v ranních hodinách už najdete za nehty té zimy spoustu... Raději se tedy před čtvrteční návštěvou House boatu U Bukanýra teple oblečte! Ne snad, že by se vám na palubě kouřilo od pusy, ale věřte tomu, že těch šest hlavních protagonistů vás během sedmi hodin rozpálí natolik, že byste víkend mohli proležet v peřinách s horečkou. Předejděte tomu tedy a šálu, rukavice, čepici s bambulí a jégrovky s sebou - vždyť víte, že tam u vody to většinou táááhne... Na noci Unplugged mají všechny ty experimenty se zvuky, šumy a ruchy zelenou a kdo vymění svůj styl alespoň na chvíli za jiný, to je potom král a každý k němu pak obdivně vzhlíží!

 

Dle nepsaného, ale už celkem vžitého, pravidla večírek pod hlavičkou portálu techno.cz opět zahájí krátce po osmé DJ Face a MC Manda, kteří si ze zdejšího korábu na celé dvě hodinky udělají malou zkušebnu. Tak rádi si zde osahají nové desky z oblasti nu disco / deep house, tak rádi si zde procvičí nové fráze, aby byl výsledek opět na jedničku a vzájemně se u mixážního pultu bez potyček doplnili... Jednou za dva měsíce je u tohoto jamu doprovodí také mistr dlouhé dechu Hodjohn a buďte si jistí, že to vy při jeho spanilé hře na saxofon zůstanete bez dechu... Je to vážně šikula a citlivý k tomu! Zbytek večera už bude probíhat v režii talentovaného tria: V!, Not_me a Mike.H, kterému se tolik příčí muzika, co se hraje na každém kroku a naopak ho láká objevování věcí dávno zapomenutých, na nichž se prach neusadil ani náhodou a pořád mají co říct... Pod hlavičkou výtečných akcí s názvem Seed mezi tanečníky šíří poctivý krautrock a muziku snivou až psychedelickou se spoustou překvapení. Ostatně... Roletu své výkladní skříně vytáhnou pánové krátce po desáté hodině a nenásilně vás pozvou do království, do něhož nepotřebujete ani guestlist, ale ani žádné dukáty.

DJ Face feat. MC Manda - Narovinu Zlomenej Podcast 38 by Myclick

I tentokrát se na jedné lodi, na jedné palubě, potkáte s pisálky a foťáky serveru techno.cz, který vás dnes a denně zásobuje informacemi z oblasti elektronické muziky. Momentálně je u nás na přetřesu kauza Facebook vs. taneční servery a my rozhodně oceníme, když i vy přispějete vaší troškou do mlýna. Rádi svým čtenářům nasloucháme, rádi budeme ještě lepší - tak se klidně stavte jen na kus řeči. Ale pokud dáte přednost zdolávání barového pultu, či divokému tanci před ním, pak se na vás také nebudeme zlobit - v nabídce máte tentokrát opravdu spoustu stylů pod jednou střechou, tak toho využijte!

Techno.cz: "Nemusíte nás jen číst, přijďte nám říct do očí, co máte na srdci!"

P.S. Další díl párty Unplugged se koná 27. prosince 2012 a tentokrát vám zahrají DJs: Face (techno.cz) feat. MC Manda, Fun (Elemental) a Jock The Lock.

Více informací o aktuálním týdnu U Bukanýra se dočtete zde: www.bukanyr.cz/newsletter

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016