PARTYINFO

 

SEXY BEATS

Datum konání:
10.11.2012 - sobota
Místo konání:
Praha - houseboat U Bukanýra
DJs:
Crossninetroll (H), Dandy (H), Clubvibe (Roxy), Fatty M. (Roxy), Roman Rai (Roxy)
Popis:
vstup zdarma
 
 
Sexy Beats v silné sestavě již tuto sobotu

Tuto sobotu nás čekají velmi speciální Sexy Beats. Kromě rezidentů této sexy party djs Fatty M, Roman Rai a Clubvibe přijali pozvaní skvělý hosté z Maďarska projekt CrossNineTroll a dj Dandy.

 

Jeden si říká Snilloc, druhý Nigel Snorter a dohromady tvoří skvělý projekt CrossNineTroll. Jejich společné i sólo tracky našly domov na labelech, jako anglický Metroline Limited, Butch-ův Bouq, nebo Paul Ritch-ův Quartz Records. Jen stěží si můžete najít letošní set od velikánů, jako Loco Dice, Marco Carola nebo Robert Dietz, ve kterých by nefiguroval alespoň jeden track či remix od projektu CrossNineTroll či od Snilloca. Slyšet jste je mohli na Balaton Sound 2012, nebo třeba na Bónusz festivalu.

Dj Dandy aka Peter Makto je též velmi uznávaný producent a především velmi zkušený dj. Ná této party zároveň oslaví své narozeniny náš kamarád a neúnavný propagátor kvalitní taneční hudby Tomáš Tomika Meheš, který zaroveň zajistil výše jmenované producenty a jejich vystoupení na Houseboatu Bukanýr.

Více o dalších akcích na Bukanýru, které jsou pro vás připraveny na tento týden se dočtete zde: www.bukanyr.cz/newsletter

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016