PARTYINFO

 

FÚZE

Datum konání:
08.11.2012 - čtvrtek
Místo konání:
Praha - houseboat U Bukanýra
DJs:
Chochacz, Magic, Wavezz
Popis:
vstup zdarma
 
 
Čtvrteční Fúze u Bukanýra

Ve čtvrtek 08.11.2012 proběhne na Bukanýru pravidelná akce s názvem „FÚZE“. Ta má dvě verze – každý sudý měsíc velkou sobotní párty a každý lichý měsíc tu menší – čtvrteční. Residenty „FÚZE“ jsou djs Chochácz & Mr. Ultrafino.

 

Pro tentokrát, místo Mr. Ultrafina kterému píšeme velké A za absenci vystoupí djs Magič & Wavezz. Trochu níže si můžete přečíst zajímavé informace o této dvojce.

Na této akci, jak již sám název napovídá, uslyšíte pestrou směsici stylů a to zejména  funk, soul, jazz, dusty grooves a mnoho dalších.

Těšíme se na vaši návštěvu, vaše FÚZE family :)

p.s. Otevíráme již v 19.00 hod., hrajeme od 20:00 hod.

Chochácz: www.myspace.com/djchochacz

Video z Fúze:

Fúze na facebooku: www.facebook.com/group.php?gid=24490526935

Svou účast můžete potvrdit zde: www.facebook.com/events/461062000631987

MAGIČ (latino, afro, funk, hip hop, jazz):

Jsem hip hopový beatmaker původně sbírající desky jenom na samply, později jsem se rozhodl ty funkový fláky po jedný komorní akci hrát pravidelně a taky třeba kombinovat hip hopové skladby s funkovými samlovanými originály. Dlouhodobě se mi líbily prvky afrobeatu a latina, ale v těch scénách jsem vůbec neorientoval a ani jsem nevěděl, kde začít. Po koncertu Quantica v Lucerně mi tak trochu přeskočilo a začal jsem intenzivně sledovat jeho tvorbu, labely jako Soundway nebo Strut (dlouhodobě nejvíc sleduju a čerpám z Tru Thoughts a Stones Throw) a vůbec všechno dostupný z afro-latino scény. Jinak jsem taky zakladatel online hudebního magazínu www.royal-flush.cz, na němž jsem právě vydal svoje instrumentální CD s názvem Hudební stát.

 

WAVEZZ (hip hop, jazz hop, breakbeat, funk, reggae):

Zaměřuju se na funk, breakbeat a hiphop s prvky jazzu a funku. V poslední době sbírám desky z labelu Redefinition Records, kteří razí motto "quality over quantity". Momentálně připravuji mix, kterým bych chtěl představit interrety tohoto labelu i širší veřejnosti.

Více o dalších akcích na Bukanýru, které jsou pro vás připraveny na tento týden se dočtete zde: www.bukanyr.cz/newsletter

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016