PARTYINFO

 

GALACTIC VVURST

Datum konání:
03.11.2012 - sobota
Místo konání:
Praha - houseboat U Bukanýra
DJs:
LΞON PΛRD (Neongolden / Berlin), Felix! (Splash / Electro’N’Roll)
Popis:
vstup zdarma
 
 
Na Bukanýru bude znít vvurst house & speise disco all night long!

FELIX!

Už od roku 2001 můžete tančit na jeho mixy. Nejdřív to byl drumNbass, liquid funk a techno ještě pod pseudonymem Andrey, postupem času si oblíbil barvitý zvuk electra a přijal jméno Felix! Od té doby lidé šílejí po jeho kolážích elektroniky - exkluzivních tracků žánrově balancujících mezi house, deep house, indie, electrem a cosmic discem. Felixův cit pro hudbu, jenž rozvíjel od mládí mj. hrou na dechové nástroje a precizní DJská technika z něj dělají bravurního vypravěče novodobého příběhu horečky sobotní noci – vlastně a chete-li i páteční noci.

Felix! po nocích hýbe davy nejen v českých klubech, ale i v zahraničí a dny si pak krátí prodejem hudebních nosičů, nebo originální módy v shopu The Room By Basmatee. Působil v časopisech Bassline, XMAG a na webu electrodjs.cz, dále psal např. na  HYPERLINK "http://poslouchej.net/" poslouchej.net. Od září 2009 se podílel na přípravě extravagantní párty Plastique goes Elastique. Od ledna 2011 je v klubu Chapeau Rouge rezidentem párty WARP!. Jeho další residentní párty je Picnic v Druhém Patře, kde se společně s DJ Zorinem specializují na fúze nu disca, deep house, cosmic.. Spolupracoval s electro-popovou kapelou Cartonnage a supportoval například Delphic (UK), Cut Copy (AUS), českým Midi Lidi, Sporto, Charlie Straight, JI aka Jitce Charvátové, nebo zahraničním DJs jako Sinden, Busy P, Aquasky, Melé, DJ Chernobyl, Slap In The Bass, Peo De Pitte, Afrika Islam. Konečně začal být aktivní i jako producent, donedávna v remixech pro české Sporto, anglické Crazy P, francouze Kavinskyho, nebo pro slovenské projekty Bad Mojo a Embryo na Splash! Recordings. V září 2011 mu na Splash! Recordings vyšlo jeho první EP "Again". V roce 2012 pod alter egem Space Computer vydal deep houseové EP "Visionary Ecstasy".

V roce 2009 byl nominován do kategorie DJ roku v anketě Dance Music Awards 2008. Felix! byl v roce 2011 také vybrán jako support DJ pražských Electronic Beats.

soundcloud.com/felix-10

www.facebook.com/felixcz

 

LΞON PΛRD

Jeho minulost je zahalena tajemstvím, možná ovládá síly nadpřirozené a o jeho jménu si štěbetají už i vrabci na střeše. Nejspíš účinkoval pod jinými jmény, ale přátelé mu říkají LΞON PΛRD. Všude kam vstoupí zní éterem hudba, lidé pro něj mají slabost a tančí jakoby neexistoval zítřek. Ukáže vám disco nebe a na létajícím koberci uspořádá houseovou výpravu kolem světa. Má neomezené znalosti z hudební minulosti, současnosti i budoucnosti. Proto je tak snadné propadnout jeho kouzlu a každý mu rád otevře své srdce. Připravte se na novou kapitolu ve světě zázraků a uhranutí, přichází LΞON PΛRD.

soundcloud.com/leonpard

facebook.com/leonpard

vstup zdarma / free entry

Více informací o aktuálním týdnu U Bukanýra se dočtete zde: www.bukanyr.cz/newsletter

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016