PARTYINFO

 

ACAPULCO – PURE HOUSE EDITION

Datum konání:
09.11.2012 - pátek
Místo konání:
Ostrava - Fabric
DJs:
Jordy Dazz (NL), Lucca, Bontrip, Duncan Grey b2b Danny Bright, Van Vega
Line-up:
22:00 - 23:30 VanVega
23:30 - 01:30 BonTrip
01:30 - 03:30 JORDY DAZZ /NL/
03:30 - 05:00 LUCCA
05:00 - 06:30 Duncan Grey & Danny Bright
 
 
Poslední info k páteční akci Acapulco!
DJka Lucca se vrací do Fabricu!

Po půl roce se do Fabricu vrací rezidentní party DJky Luccy s názvem Acapulco. Tentokrát se těšte na speciální edici věnovanou House Music, na kterou si Lucca pozvala holandského DJe a producenta Jordyho Dazze. Podle jeho biografie se hudebně i stylově zasazuje mezi Fedde Le Granda a Hardwella a jeho umění si považují světové špičky jako Tiesto, Marcel Woods nebo Olav Basoski. Do Fabricu přijede s aktuálním house soundem, takže jak se říká, nemusíte jezdit do světa, ten za Vámi přijde sám už v pátek 9.listopadu.

 

Kromě Luccy a Jordyho Dazze na party vystoupí i duo BonTrip, kteří v současné době jsou na turné BonTrip Session Tour. Pro pravidelné návštěvníky Fabricu není třeba tuhle dvojku představovat, protože zde mají velkou fanouškovskou základnu a pokaždé skvěle rozproudili party people. Dalšími neméně zdatnými DJi, kteří se postarají o nezapomenutelnou náladu bude brněnský Duncan Grey, ostravský Danny Bright a v Česku žijící rus VanVega.

Vstupné je pouhých 150Kč a pokud jste majitelem členské karty klubu Fabric, máte vstup na party úplně zadara. Nezapomeňte tedy v pátek 9.listopadu přijít do Fabricu na Pure House mejdan. Těšíme se na sás.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016