PARTYINFO

 

V HLAVNĚ TECHNO

Datum konání:
03.11.2012 - sobota
Místo konání:
Kostelní Hlavno - Randal klub (na hřišti)
DJs:
David Steiniger, TGT, LiVe, Proovan, Milo, Raa.O
 
 
V Hlavně techno @ Randal klub

Poměrně blízko metropole v obci Kostelní Hlavno se v sobotu 3.11.2012 od 20 hodin v místním Randal klubu na fotbalovém hřišti odehraje párty, pro tento kraj nevídaná. Už název naznačuje energický večer a výběr DJs, z nichž dva slaví narozeniny, zaručí pořádný večírek.

 

 

Se svými sety se představí:

David Steiniger - jeden z československého dua Freshboys DJs. Druhým v pořadí je stálice naší klubové scény původem z Jilemnice nyní žijící v Praze producent TGT. Třetím na soupisce je pražský LiVe - techno je jeho vášní teprve pár měsíců, a víceméně nahradilo méně živelný Deep house. Dalším z pozvaných je rodák z Přerova, velký sportovec a zároveň pařmen dj Proovan. Celou sestavu uzavírají dva "domácí" nyní zde žijící otřelí klubeři Milo a Raa.O.

V Randal klubu se těšte na energickou hudbu, dobrou náladu a samozřejmě skvěle vybavený bar! Partnerem této akce je Havana club, a pro tuto noc nám připravili spoustu cen. Při vstupu jistě nepohrdnete šatnou a ti z Vás, kteří nebudou chtít jít domu pěšky, můžou využít zajištěné TAXI.

Těšíme se na všechny kdo se rozhodnou podpořit „v Hlavně techno“.

 

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016