PARTYINFO

 

FIGHT NIGHT - TECHNO.CZ HEROES

Datum konání:
23.11.2012 - pátek
Místo konání:
Praha - Radost FX
DJs:
Kaisersoze, Pavel Krejdl, Daho, Reznyk
Popis:
start 22:00
 
1 čtenář Techno.cz byl na této akci
 
Daho: "Techno není všechno :)" Další informace k Fight Night - Techno.cz Heroes v Radosti FX Pavel Krejdl se po dlouhé době ukáže opět v Radosti FX
Fight Night - Techno.cz Heroes v Radosti FX

Už je to delší doba co jste mohli slyšet techno music v pražské Radosti FX. Nyní máte opět příležitost, kterou by jste si neměli nechat ujít, protože vystoupí matadoři české taneční scény, kde někteří z nich se významným dílem podíleli na vývoji české techno scény. Jedním z nich je Dj Daho, který v současné době příliš nevystupuje, a proto se každé jeho zařazení v Line Upu stává velmi vyhledávaným zážitkem. Naposledy jste ho mohli slyšet v již tradičním setu na festivalu Shotgun, kde vystupoval kupříkladu po boku legendy Birmingham soundu Surgeona.

 

Další, kdo po sobě zanechal nepřehlédnutelné stopy v historii české taneční scény je Kaisersoze. V současné době je velmi vidět a je bookován na každou významnější akci, včetně velkých festivalů. Jeho kvalitní a energické sety jsou hlavním důvodem proč je Kaisersoze již více jak deset let na špičce mezi českými techno Djs. S mistry ve svém oboru stále nekončíme, protože na večírku v Radosti FX vystoupí Pavel Krejdl, který nejen že je doslova legendou, ale stále si drží klasický styl mixování. Tím je myšleno, že přes všechnu dnešní digitalizaci stále hraje z vinylů, což znamená, že v jeho setech uslyšíte rarity, které by jste v dnešní době velmi těžko sháněli. Posledním vystupujícím je Reznyk. Člověk, který se aktivně na taneční scéně pohybuje 12 let, takže ani v tomto případě nejde o nováčka s mlékem u brady. Zhruba 9 let hrál klasicky z desek, ovšem poslední 3 roky se nechal na rozdíl od Pavla pohltit digitalizací a nyní hraje pouze z Abletonu Live, což v době "Traktorářů" není zcela běžné. Jeho sety se stále vyvíjejí a Reznyk se je snaží vylepšit v každém ohledu. Díky obrovským možnostem, které mu Ableton dává, jsou jeho sety velmi originální, které prolínají více hudebních směrů což v celkové kompozici vytváří neuvěřitelnou energii.
23.11.2012 si server techno.cz ve spolupráci s Radosti FX připravil techno mejdan jak se sluší a patří. Můžete zapomenou na současné mainstreamové Tech-house rytmy, kterým se dnes mylně říká minimal, Tech-house rytmy, Které se hrají v každém druhém klubu. Pokud chcete zažít výlet do světa probouzejícího se undergroundu, tak v Radosti, na špičkovém zvuku, máte vynikající příležitost.

 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016