PARTYINFO

 

RUDIMENTAL

Datum konání:
09.11.2012 - pátek
Místo konání:
Praha - SaSaZu
Live:
Rudimental (uk), Patrick Hagenaar, Petr Bič Project, Hyperbella, Mike M
Popis:
start 21:00
Line-up:
21:00 Mike M
22:30 Peter Bič Project
00:00 Rudimental
01:30 Patrick Hagenaar
03:00 Hyperbella
 
 
Ministry of Sound JUKE Box – jedinečný soundsystem v SaSaZu 9.11.

Martin Audio, Ministry of Sound a Nissan se rozhodli doslova vyvézt zvuk londýnského klubu Ministry of Sound do světa. Dokázali to. Praha čeká: bit.ly/mosrudi

 

Zásadní nápad, realizace z jiné dimenze, dokonalý výsledek, který vyráží na cestu k nám. Tolik ve zkratce.

Dostat geniální zvuk londýnského Ministry of Sound, a dokonce jeho hlavní stage The Box, věnované už přes 20 let jen a jen zvuku, mimo zdi klubu byl nápad opravdu pořádně troufalý. Žádný slabý odvar nepřicházel v úvahu, ten zvuk vás musí pohltit a projít celým tělem. Výsledek dává tušit, že se s tím pánové z Martin Audio, Nissanu a MoS porvali naprosto profesionálně.

18‘900 W výkon

150 dB zvuk – hlasitější než Jumbo Jet při vzletu

Po premiéře Nissan JUKE Box během 24h Le Mans a turné zahrnujícím mimo jiné britské Creamfields, Ibiza Sunset, Thorpe Park, Berlin Summer Session nebo stěžejní holandský festival Amsterdam Dance Event jsme se konečně dočkali i my v ČR!

Show Ministry of Sound Nissan JUKE Box již 9.11. v pražském SaSaZu. RUDMENTAL, Peter Bič Project, Patrick Hagenaar, Hyperbella, Mike M, JUKE Box a hlavně vy, mráz po zádech a husí kůže.

Odkazy:

http://bit.ly/mosrudi

http://ministryofsound.cz/videos

Nissan Juke - Showdown At The Ibiza Sunset from Want Some Media on Vimeo.

 
Rudimental a Peter Bič Project poprvé v ČR 9.11. na Ministry of Sound v SaSaZu Kompletní line up Ministry of Sound 9.11. v SaSaZu + oficiální video trailer Raketový vzestup Rudimental čeká 9.11. zastávka v pražském SaSaZu

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016