PARTYINFO

 

RUDIMENTAL

Datum konání:
09.11.2012 - pátek
Místo konání:
Praha - SaSaZu
Live:
Rudimental (uk), Patrick Hagenaar, Petr Bič Project, Hyperbella, Mike M
Popis:
start 21:00
Line-up:
21:00 Mike M
22:30 Peter Bič Project
00:00 Rudimental
01:30 Patrick Hagenaar
03:00 Hyperbella
 
 
Ministry of Sound JUKE Box – jedinečný soundsystem v SaSaZu 9.11. Rudimental a Peter Bič Project poprvé v ČR 9.11. na Ministry of Sound v SaSaZu
Kompletní line up Ministry of Sound 9.11. v SaSaZu + oficiální video trailer

Techno.cz vám přináší kompletní line-up akce Ministry of Sound s Rudimental a Peter Bič Project v pražském megaklubu SaSaZu. Navíc nabízíme ke zhlédnutí oficiální video trailer této párty!

 

Nebylo by to pravé Ministry of Sound, kdyby koncertní část nedoplnili adekvátně kvalitní DJs. Tentokrát to budou rezident MoS world tour Patrick Hagenaar, galakticky jiskrný projekt Hyperbella a oblíbený dodavatel endorfinů Mike M.

Patrick Hagenaar je nám už důvěrně známý z jarní Ministry of Sound v klubu Atelier, kde jasně potvrdil, proč si největší klubová značka světa zvolila pro svou reprezentaci napříč světem právě jeho. Od té doby se dokonce dokázal posunout ještě dál, a to hlavně svými skladbami. Od progresivních Another Chance, Bangers n Mash či Undutchable až po floorkiller remixy pro Ke$ha, Wynter Gordon, Toni Braxton nebo Professora Greena a nade všechny vyčnívající remix Feel The Love pro nikoho jiného než Rudimental!

Hyperbella, nové jméno na elektronické big room hudební scéně. Hyperbella, alter ego Toniho Glidea třpytící se mezihvězdným prachem. Po Toniho rezidentuře v Dance Exxtravaganze Evropy 2 a v několika pražských klubech, remixování Chuckieho megahitu What Happens in Vegas v Beatportové soutěži a v neposlední řadě skvělém vystoupení na jarní Ministry of Sound nadešel čas pro další krok. Vydání debutového singlu projektu Hyperbella – Hoverboard, retrofuturistické skladby kombinující nejmodernější žánry s 80’s nádechem. Oficiální live premiéra: Ministry of Sound, 9.11. SaSaZu

soundcloud.com/hyperbella

Mike M, jedno z aktuálně nejskloňovanějších jmen na pražské houseové scéně a DJ s neuvěřitelným rozhledem všemi směry. Chodící hudební encyklopedie s nadáním držet svou hudební knihovnu maximálně aktuální, ale přitom nezapomínat na zásadní momenty historie. To, ve spojení s žánrově neomezenou studnicí inspirace, umožňuje Mikovi nebýt dalším jménem, které zazáří na povrchu a zmizí, ale naopak se příjemně zarývat pod kůži stále hlouběji.

Časový line-up:

21:00   Mike M

22:30   Peter Bič Project

00:00   Rudimental

01:30   Patrick Hagenaar

03:00   Hyperbella

??:??   End >>> Afterparty v klubu Atelier

Vstupenky: www.ticketstream.cz

www.ministryofsound.cz

www.patrickhagenaar.com

 
Raketový vzestup Rudimental čeká 9.11. zastávka v pražském SaSaZu

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016