PARTYINFO

 

CHRISTMAS PARTY 2012

Datum konání:
25.12.2012 - úterý
Místo konání:
Pardubice - Výstaviště ABC
DJs:
Cristian Varela, Tomy Declerque, Lucca, Orbith, Toky, Džejár & Roger Venzet
Studio 54 stage - Chris Sadler, Enrico, Paco, Marty Fish, Subgate, Finidi
Info:
http://www.christmasparty.cz
Popis:
start 20:00, Studio54 afterparty
 
5 čtenáři Techno.cz byli této akci
 
Christmas party 2012 official aftermovie Proč vyrazit na Christmas party 2012?
Warm upy na Christmas party se zahraničními headlinery

Celkem dva „zahřívací“ mejdany nažhaví nedočkavé návštěvníky na letošní Christmas party. První proběhne již tuto sobotu v Pardubicích a druhý v pondělí v pražské Roxy. Na obou dvou edicích se představí zahraniční headlineři, které doplní promotér Džejár & Roger Venzent, slovenský Toky a bohatý domácí support.

 

První warm up na oblíbenou Christmas party proběhne již tuto sobotu v pardubickém Gimletu. Hlavní hvězdou bude zkušený německý DJ a promotér Luke Sun s  Emulator VJ show, který si kromě renomovaných evropských klubů zahrál už také např. v USA či Kanadě. Druhým zahraničním hostem bude krajan Yves Etienne.  Chybět samozřejmě nebude rezident a zakladatel legendární party Džejar & Roger Venzent. Line up pak uzavře místní bavič a DJ Honza Mayer.

Druhý warm up se uskuteční v rámci večírku Free Mondays v klubu Roxy. Headlinerem bude opět Luke Sun z Německa. "Krýt záda" mu budou velepopulární slovenský DJ a legenda čs. taneční scény Toky a domácí DJs Subgate, Džejar & Roger Venzent.

Na obou mejdanech si návštěvníci budou moci zakoupit vstupenku na Christmas party za 249 Kč, které budou k dostání u Džejára.

christmasparty.cz/vstupenky.php

 
Studio 54 opět součástí letošní Christmas party + oficiální Christmas after v klubu Gimlet Christmas party 2012 s kompletním line upem Studio 54 a jeho hosté letos opět na Christmas party v Pardubicích! Christmas party s kompletním line upem Cristian Varela & Pornographic tour v ČR

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Report z Christmas Party 2012 od Čéši
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016