PARTYINFO

 

CHRISTMAS PARTY 2012

Datum konání:
25.12.2012 - úterý
Místo konání:
Pardubice - Výstaviště ABC
DJs:
Cristian Varela, Tomy Declerque, Lucca, Orbith, Toky, Džejár & Roger Venzet
Studio 54 stage - Chris Sadler, Enrico, Paco, Marty Fish, Subgate, Finidi
Info:
http://www.christmasparty.cz
Popis:
start 20:00, Studio54 afterparty
 
5 čtenáři Techno.cz byli této akci
 
Christmas party 2012 official aftermovie Proč vyrazit na Christmas party 2012? Warm upy na Christmas party se zahraničními headlinery
Studio 54 opět součástí letošní Christmas party + oficiální Christmas after v klubu Gimlet

Chris Sadler a rezidenti Studia 54 – Enrico, Subgate, Marty Fish, Finidi a Paco vystoupí na letošní Christmas party v Pardubicích a zvou na oficiální Christmas after do klubu Gimlet!

 

Stejně jako v uplynulých letech je magické datum 25.12. pro všechny party people ve znamení eventu s názvem Christmas party, která se pravidelně odehrává na pardubickém výstavišti. Tentokrát se mohou všichni příchozí těšit na zahraniční hosty v podobě charismatického Španěla Cristiana Varely, Tommyho de Clerqua, Tokyho a domácích zástupců djane Luccy, Džejára nebo Orbitha.

Druhé podium bude patřit pražskému afterklubu Studio 54, které vám přichystá opravdovou housovou nálož!

Headlinerem tohoto podia bude domestikovaný Angličan Chris Sadler, mimo kterého se můžete těšit na nabité vánoční sety Enrica, Subgatea, Marty Fishe, Finidiho a Paca.

Po skončení Christmas party je jasné pokračování na oficiální afterparty v klubu Gimlet, kde vás bude bavit Ronny, Billy Bright, Miquel a rezident Gimletu Honza Mayer!

Více info naleznete na www.studio54.czwww.christmasparty.cz

 
Christmas party 2012 s kompletním line upem Studio 54 a jeho hosté letos opět na Christmas party v Pardubicích! Christmas party s kompletním line upem Cristian Varela & Pornographic tour v ČR

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Report z Christmas Party 2012 od Čéši
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016