PARTYINFO

 

TECHNO BEATY - IMPOSSIBLE DREAMERS

Datum konání:
26.10.2012 - pátek
Místo konání:
Praha - Pekelnej Bar
DJs:
Space DJz (Ben&Jamie/UK), Agent, Chud, Calbee (techno)
Popis:
vstup do 21:00 80 czk, poté 150 czk
 
 
Space DJz se vrací 26. října do Prahy!

TECHNO BEATY jsou po letní pauze zpět! Je tomu téměř dva roky, co angličtí SPACE DJz zahráli poprvé na Techno Beatech v Pekelnym Baru. Klub byl plný k prasknutí, atmosféra neskutečná. Kluci si klub a návštěvníky této klubovky natolik oblíbili, že v pekle zahráli ještě jednou a opět to byl nezapomenutelný mejdan. 26.10.2012 si to dáme do třetice. Ben a Jamie za námi opět přijedou do Pekla a velice se těší.

 

SPACE DJz jsou v poslední době velice aktivní na poli producentském, vychází jim velký počet releasů, nahrávají podcasty pro známe labely a proto jsme rádi, že si na Prahu udělali opět čas a že rozduní peklo tak, jak jsme na to od nich zvyklí a zahájí tak podzimní sezonu TECHNO BEATŮ, kterých jsme pro vás naplánovali 4. díly, všechny se zahraničními Djs.

Techno Beaty letos oslaví 6 let od prvního dílu, akcí jsme udělali nespočet, přivezli spousty kvalitních světových djs(Itoh,Wunsch…), našli nové tváře pro českou scénu a přivezli je(GabeeN ,Omega Drive …). Právě SPACE DJz byli u zrodu nové éry této klubovky. Jelikož se jim díky vám, clubberům, v Praze líbí a jezdí sem opravdu rádi, řekli jsme si, že oslava šesté sezony této klubovky nemůže snad začít jinak! Opět tak můžeme být svědky jejich mixovací show celé 3.hod. Kdo v pekle byl ví, jaké to je sledovat mistry při práci ze vzdálenosti jednoho metru, kdo ještě neměl tu čest, neměl by v tento pátek zaváhat.

Tak jak jsou pánové bezesporu legendy na poli techno scény ve světě, tak je na českém políčku techno leganda DJ Agent, hrající od roku 95. Agent doplní lineup 21. vydání této noci. V neposlední řadě zahájí a ukončí noc rezidenti klubu a Techno Beatů Chud a Calbee.

Těšíme se na Vás 26.10., těšíme se na pořádný mejdan který odstartuje novou sezonu 2012/2013.

Duality Djs & Pekelnej Bar

 
Techno Beaty se Space DJz již příští pátek!

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016