PARTYINFO

 

TECHÝNKO

Datum konání:
21.11.2012 - středa
Místo konání:
Ostrava - Fabric
DJs:
No-On, Zek, Jomi.CZ, Jahudka vs. Broskvička
 
 
Techýnko se vrací do Fabricu

Oblíbená noc Techýnko se vrací do Fabricu! Těšte se na svižné techno hrané v charakteristické a pro mnohé i "normální" rychlosti okolo 140 BPM. Zazní opravdové lahůdky, a to jak starší, tak i velice aktuální sound techno hudby, který ale jen tak někde neuslyšíte. Celý večer se ponese v duchu opravdové energy a povedou ji zkušení DJs, jenž vystupují v České republice už mnoho let. Schválně pro tuto příležitost si připraví jedinečné sety, u kterých nelze jen tak posedávat.

 

A kdo se na této party představí? Duo Jahudka vs. Broskvička vzniklo skloubením předchozích dvou jmen. Snaží se přivést zpět k životu starý poctivý vinylový techno zvuk. Jedná se o B2B set na dvou gramofonech, nevylučují ovšem, že v budoucnosti přidají další dva. Ve svých setech nepoužívají jakoukoliv digitální techniku a hrají pouze z klasických vinylů. Snaží se hrát tracky které byly vydány do roku 2006. Dalším DJem je Jomi.cz, který se mixování věnuje od roku 2001. Od disco-house a překvapivě dnb se propracoval k hraní hardgroove/funky techna, což mu „šmakuje“ nejvíc. Má rád energické songy, snaží se rozdávat positivum ve svých setech a dodávat impuls celému mixování. A nebude chybět ani No On - DJ, experimentální producent a pořadatel několika techno nocí a jiných projektů z Ostravy a jeho okolí (Turbine,Nuclear Bunker,Zodiac,Mortal Combat...) V jeho setech zní vlastní tvorba i tracky různých umělců. Hraje barvité techno rychlejšího rázu s prvky tribal, acid, deep a hard techna . Tyto sety jsou velice progresivní a často se mění nálady a to i díky jednoduchému digitálnímu stylu mixování.

Pokud Vás tedy už unavuje minimální tempo dnešní music a pokud chcete zažít nějakou změnu, a nebo jen chcete zavzpomínat, tak neváhejte a dojděte. Vstupné je pouze symbolické, za které navíc dostanete na baru něco k osvěžení.

 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016