PARTYINFO

 

SPOTLIGHT

Datum konání:
03.11.2012 - sobota
Místo konání:
Praha - Roxy
Live:
Chris „Daddy“ Dave & The Drumhedz, Akua Naru, Sato-San To
Info:
http://www.strunypodzimu.cz...
 
1 čtenář Techno.cz byl na této akci
 
Klubová noc Spotligh přináší přehlídku bezkonkurenčních zahraničních i českých talentů

Po vzoru vyhlášených newyorských klubů vypukne v pražském klubu Roxy a NoD již 3. listopadu klubová noc Spotlight nadupaná vším, čím žije současný pestrý a kreativní hudební svět. Na pódiu se během večera vystřídají vynikající bubeník Chris „Daddy“ Dave s kapelou The Drumhedz, poetická female MC a zpěvačka Akua Naru, battle mistrů beatboxu a live loopingu En.Drua a Ricoloopa. Jungle ambientový set odehraje nu-jazzová formace Sato-San To.

 

Fource Entertainment přináší pro Festival Struny Podzimu unikátní debutový koncert přední americké hip-hopové MC, která v rámci klubové noci představí svůj poeticky zamyšlený hip hop a rap – řeč není o nikom jiném, než o Akua Naru. Je zosobněním výjimky z pravidla, podle nějž se na hiphopové scéně žena nemůže prosadit. Její podmanivý hlas plynule převede posluchače od zpívané poezie až k zážitku z dynamického a muzikálního hip hopu, v němž nalezneme i řadu etnických vlivů. Naru v minulosti hrála například s legendárním bubeníkem Tony Allenem či hiphopovou kapelou Lords of the Underground. V Roxy vystoupí s kapelou DIGFLO.

Klubová noc však není jen o Naru, ale nabízí i spoustu dalších zajímavých interpretů, které si pro fanoušky pořadatelé připravili:

Kompletní program Klubové noci SPOTLIGHT:

CHRIS “DADDY“ DAVE & THE DRUMHEDZ (USA)

Nejnebezpečnější bubeník dneška Chris Dave (A Tribe Called Quest, Mos Def, Erykah Badu, Wynton Marsalis, Sony Rollins, Beyoncé, Adele) se svým nadupaným bandem poprvé v Praze.

AKUA NARU (D & USA)

Český debut americké poetické hiphoperky a přední female MC.

MC RICOLOOP (D) & EN.DRU (CZ)

Berlínský Beatboxer & live looper v bitvě se svým českým vyzyvatelem.

SATO-SAN TO (CZ)

Trio Török – Herian -Honzák a jejich live jungle-ambient s vlivy elektroniky, jazzu a orientu.

+ chillout – Q & As - jams - live DJ’s

Klubová noc Strun podzimu Spotlight startuje v 19.30. Vstupenky za 450 Kč a se studentskou slevou za 250 Kč jsou v prodeji v sítích Ticketpro, Eventim, přímo na pokladně klubu Roxy a on-line na www.strunypodzimu.cz/spotlight. Vstupenka umožňuje přístup na všechny akce.

 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016