PARTYINFO

 

ARMIN VAN BUUREN

flyer
Datum konání:
31.10.2012 - středa
Místo konání:
Košice - Steel Arena
DJs:
Armin van Buuren, Nifra, Jerome Isma-Ae, Michal Poliak, Emma Hewitt, more
 
1 čtenář Techno.cz byl na této akci
 
Armin van Buuren vystúpi prvýkrát od piateho titulu v Košiciach
Armin van Buuren zahraje v Košicích

Je to tady přátelé! První show Armina van Buuren v Košicích právě přichází! Už 31.10. se otevřou brány Steel Arény a východ Slovenska zažije cosi neskutečné. Halloween night with Armin van Buuren.

 

Armin van Buuren začínal jako DJ v klubu Nexus v Leidenu. Už jako 19-letý se dostal do povědomí skladbou Blue Fear. Dalším úspěšným singlem byl Communication z 1999, který s oblibou hrávali na Ibize. V listopadu 2001 van Buuren zařadili na 27. příčku v žebříčku nejlepších DJs světa podle DJ Magazine, co mu přineslo další možnosti. V roce 2003 uvedl na trh své debutové album 76, po kterém o dva roky později následovala nahrávka Shivers (2005). V té době začal vydávat kompilaci A State of Trance (ASOT), kterou každoročně vydává dosud. Poprvé se na čelo žebříčku nejlepších DJs světa podle DJ Magazine dostal v roce 2007. Prvenství obhájil i v letech 2008, 2009 a 2010. Celkově má tak na kontě už čtyři triumfy, což se nikdy v historii žádnému jinému DJs nepodařilo. V nejnovějším vydání žebříčku mu patří druhá příčka. Navzdory těmto oceněním uvedl, že život pro něj není o oceněních. Pětatřicetiletý Holanďan má kromě zmíněných dvou studiovek na kontě i alba Imagine (2008) a Mirage (2010), remixové alba Imagine: The Remixes (2009) a Mirage: The Remixes (2011) a kromě A State of Trance každoročně vydává i kompilace A State of Trance Year Mix, a State of Trance Classics a Universal Religion. Armin van Buuren přitom stále moderuje program A State of Trance, který má za sebou už 571 epizod.

Ferry Corsten vs. Armin van Buuren - Brute (Official Video)

Emma Hewitt:

je zpěvačka,skladatelka a vokalistka žijící v Amsterdamu. Přestože má své kořeny v rockové hudbě,vydala svůj debutový singl v roce 2007 na poli progessive house. Skladba Carry Mě Away vznikla ve spolupráci s britským DJem Chrisem Lakem. Po úspěchu svého prvního singlu začala spolupracovat s různými trancovými producenty jakými jsou např. Cosmic Gate,Gareth Emery, Dash Berlin. Singl Waiting, který vydala společně s Dash Berlínem v roce 2009 byl posluchači zvolen v rádiové show Armina van Buurena A State of Trance nejlepším trackem roku!.

Colours (Armin van Buuren Remix) (Official Music Video):

Jerome Isma-Ae:

německý dj a producent. Začal hrát v roce 1994, kdy vydává svůj první track, ale jeho hudební ambice sahají již k rannému věku,kdy se na základní škole věnoval hře na piano. V současné době má již za sebou na 100 releasu a vlastní label Jee-Productions. Za zmínku stojí i jeho velký úspěch v americké hitparádě Billboard Dance Chart, kde se umístil na prvním místě s remixem Nightcrawlers´s Push Thé Feeling On.

soundcloud.com/jerome-isma-ae/sets

Michal Poliak:

břeclavský rodák, který je jedním z nejúspěšnějších českých umělců, kteří pracující v oblasti elektronické hudby. Velký ohlas získává nejen jako dj, ale zejména jako velmi talentovaný producent v Čr, ale i v zahraničí. V roce 2006 vydává společně s DJ Orbithem Phantom EP. Klubový hit World Republic zahrál legendární Carl Cox v Essential Mix na Radiu 1. V České republice vystupuje na největších party jmenujme např. Transmission, Apokalypsa, Citadela.

Michal Poliak - Stars Of Eger (Jerome Isma-Ae Remix):

soundcloud.com/míchal-poliak/míchal-poliak-stars-of-eger-1

Nifra:

je slovenská djka, která pochází ze špičkové generace trance & progressive pruducentu ve střední Evropě. V roce 2008 si jej pod křídla vzala Armada music. Úspěch slavila ve spolupráci s Progresia s Different ways, který se vyšphal na 3.místo v Beatport Trance charts a v TOP 10 se držel dokonce 2. týdny.

Nifra vás zve Armina van Buurena do Košic 31.10.2012

Nifra A State of Trance 550 Den Bosh:

Info: www.facebook.com/Celebration.sk

Vstupenky: www.ticketportal.sk/event.aspx?id=75010

ronny

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016