PARTYINFO

 

BALANCE WITH JONAS STENBERG (SE)

Datum konání:
13.10.2012 - sobota
Místo konání:
Praha - Yes Club
DJs:
Jonas Stenberg (SE), TiGi, iB Duo, Lucas Age, N-Rico, Filip Marak
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start 21:00, end 06:00, vstup 100 Kč
 
 
Jonas Stenberg se představí už příští sobotu na párty Balance!

Vážení clubbeři, drazí přátelé taneční hudby, uvízl vám v paměti mejdan s názvem Lucas Age "500", který se konal letos začátkem března v klubu Atelier a jehož hlavní (a utajenou) hvězdou byl holandský DJ a producent Artento Divini? Byla to skvělá párty plná pestré škály hudebních stylů, nadšených pařmenů a pravé klubové atmosféry, kterou si většina z vás pochvalovala a žádala si někdy do budoucna její pokračování. Nyní vám s radostí oznamujeme, že nastal ten správný čas pro její další díl. Ten se rozjede v sobotu 13.10. 2012 v rychle si oblibu získávajícím klubu Yes v centru Prahy...

 

Headlinera této párty, kterou jsme díky tomu, že se budeme opět pohybovat na hranách několika hudebních stylů, nazvali "BALANCE", vám tentokrát zatajovat nebudeme - bude jím švédský DJ a producent JONAS STENBERG.
Tento sympatický seveřan proslulý svým pulzujícím soundem se v minulosti zapsal do trance povědomí clubberů řadou skladeb, jako jsou např. "Enhancer", "Trademark" či "Memories" a v poslední době se opět hlásí o slovo díky svému remixu na trance klasiku dua Ernesto & Bastien "Who's The Starter" ve verzi pro rok 2012 či díky nově podepsanému tracku na labelu jiného známého Švéda, Marcuse Schossowa. Jonas se v ČR představí podruhé a byť to slovo nemáme příliš v lásce, tentokrát jej použijeme a řekneme, že zahraje set vskutku exkluzivní. Během 2,5 hodiny vás čeká nejen průřez jeho vlastní produkcí, remixy a bootlegy, ale v druhé polovině jeho setu se můžete těšit i na výběr toho nejlepšího ze stylu OLD SCHOOL TRANCE, který zažívá během posledních měsíců svoji renesanci a který si zde Jonas – poprvé během své kariéry – s chutí zahraje.

Sekundovat mu bude pětice zástupců domácí scény, která o sobě také dává v poslední době řádně vědět a z nichž každý hraje trošku jiný styl, takže si během večera rozhodně přijde každý z vás na své!

Párty odstartuje ve 21:00 TIGI, bývalý tech-trance řezník, který se v poslední době zaměřuje převážně na populární progressive house. Žezlo od něj posléze převezme dvojka iB DUO, která vám svým nadupaným soundem provětrá kecky a přesvědčí vás, že tech-house opravdu nemusí být nuda! Před hlavní hvězdou večera si svůj set střihne začínající producent a jeden z hlasů party Trancefusion, LUCAS AGE, těšit se můžete na kombinaci stylů progressive a tech-trance. Po Jonasovi si za mixák stoupne jeden z nějvětších trance talentů poslední doby, jehož kariéra nabírá strmě na obrátkách díky jeho skvělému citu pro výběr skladeb a bezprostřední komunikaci s publikem: N-RICO. Ten byl během posledního roku přizván k řadě parties, kde se představil po boku takových jmen, jakými jsou Setrise, Marcel Woods nebo Above & Beyond. Celý večer uzavře známý přívrženec ostrovního 140+ BPM soundu, který z vás vymáčkne na parketu poslední zbytky energie – FILIP MARAK. Jeho mash-upy a bootlegy si našly podporu u řady známých trance DJs a většina z vás ho zná nejspíše ještě pod jeho dřívějším aliasem F1do.

Vstupné na akci bude činit 100,- CZK, předprodej není plánován.

Hudební produkce bude probíhat mezi 21-06 hodin a během večera budou pro zájemce k dispozici promo CDs domácích DJs i headlinera akce.

Čekají vás dva dobře zásobené bary, kde si v rámci Happy Hours můžete dát až do půlnoci panáka za 35,- CZK a mixera za 45,- CZK.

Těšte se na skvělou muziku, natěšené party people a atmosféru, jakou jste už dlouho nezažili!

Těšíme se na Vás!

Balance DJs

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016