PARTYINFO

 

EVOLUTION SPECIAL

Datum konání:
19.10.2012 - pátek
Místo konání:
Ostrava - Fabric
DJs:
Arnej, Martin Gredner, Markus Mai, Vikinz
 
 
Podívejte se na Trailer k akci Evolution Special s kanadským Arnejem
Arnej, Arnej, Arnej, Arnej...!

Jsme přesvědčeni, že takovéto skandování se bude prolínat už prvními, hutnými beaty této charismatické star, jejiž umělecký pseudonym Arnej díky své dvojslabičnosti do tepajícího rytmu krásně zapadne. Ale dosti češtinářských kliček, pojďme si říct, co vše Vás čeká 19.10 ve Fabricu. Klub, který nedávno prodělal samé příjemné změny bude ve svých facelif tovaných prostorech hostit jednu z nejdéle trvajících nocí Evolution poprvé!

 

Na co se tedy můžete těšit?

Jak je z prvních řádků patrno, do Fabricu přijede jedna z největších stars současné progressive trance scény, bosňan žijící v Kanadě, Arnej. Dlouhodobý kolega Markuse Schulze, pravidelně vydávající na superlabelu Coldharbour je znám nekompromisní dynamikou a emocemi a je zbytečné si písemně připomínat desítky jeho špičkových tracků. Tenhle chlapík je v podvědomí světového publika již od roku 2004 a vy můžete být u toho!

Martin Gredner - zakladatel Evolution, srdcař vždy připraven dát publiku maximum a nejinak tomu bude i teď. Smršť našláplých novinek a překvapujících klasik vám bude znít v hlavě ještě dlouho...

Ale Evolution Special není jen o dvou solistech, prostor dostávají další talenti, jako třeba Markus Mai, jehož set byste neměli minout, ale také známý brněnský Sony Vega a projekt Vikinz.

A pakliže jsme vás práve teď přesvědčili, vězte, že výhodný lístek je velmi jednoduché zakoupit na tradičních, předprodejových místech za super cenu.

Už teď se na vás těší Fabric crew.

Takže: Arnej, Arnej...

 
Arnej hostem říjnového vydání Evolution Special!

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016