PARTYINFO

 

SATURDAY FEVER

Datum konání:
13.10.2012 - sobota
Místo konání:
Praha - PopoCafePetl Music Club
DJs:
Myclick aka DJ Face, Sirius
Live:
Sonority
Popis:
start 21:00, vstup volný
Line-up:
Myclick: 21:00 - 23:00
Sonority: 23:00 - 1:00
Sirius and Friends: 1:00 - 3:00
 
1 čtenář Techno.cz byl na této akci
 
Multižánrový večírek Saturday Fever v Popocafepetlu!

Dne 13. října 2012 proběhne multižánrový večírek Saturday Fever v Popocafepetl na Újezdě. Jedná se o různorodý styl muziky a DJ setů, které zahrají: Myclick, Sirius a live act Sonority...

 

Jako první akci odstartuje zkušený matador, moderátor a redaktor Myclick. Na hudební scéně ho můžeme vidět už nějaký ten pátek... Hraje od roku 1993 a dodnes pouze z vinylů. Mezi jeho oblíbené styly patří: tech house, jazz, downtempo, deep house a nu disco. Myclicka můžete slyšet i na Radiu 1, kde má pravidelný pořad FLUFFY CLOUDS, který naladíte každý lichý čtvrtek od 01:00 - 06:00 a nově každou lichou neděli 15:00 - 18:00. Info a DJ sety najdete zde.

Myclick

Dalším je Sonority, který dělá muziku pěkných pár let... Ovlivněn je mimo jiné i projekty jako Boards Of Canada, Clark, Daedelus, Akufen či Funkstörung. Objevují se u něho prvky IDM, clicks´n´cuts, mikrosamplingu, breakbeatu, house, ambientu a drill & bassu. V jeho živé produkci se setkávají melodické plochy s táhlými software výkřiky, na které se lepí nepředvídatelné sekvence ruchů, tónů a zvuků. Sonority vystupoval na akcích vedle těchto jmen: Telefon Tel Aviv, Jon Hopkins, Murcof, Milanese, Josh Wink, Bushwacka!, Daedelus či Nathan Fake. Má za sebou remixy pro projekty Sklenik (ex Ohm Square, Liquid Harmony), Brooklyn, Uncless, Kora et le Mechanix a Ten And Tracer. Více info najdete zde.

Sonority

Hudební projekt Sirius je jednočlenným seskupením a pochází z Prahy. Jeho DJ sety jsou liquid funkové a drum´n´bassové. Není omezen ve vlastní hudební produkci, inspiruje se od old school producentů a miluje jazzové prvky. Za všechny můžeme zmínit tato jména: LTJ Bukem, 4hero, Jazzanova, Naibu nebo Kyoto Jazz. Do Popocafepetl si připraví trochu jazzový a liquid funkový DJ set. Více info najdete zde.

Sirius

Line up :

Myclick : 21:00 - 23:00

Sonority: 23:00 - 1:00

Sirius and Friends: 1:00 - 3:00

 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016