PARTYINFO

 

REMEMBER HOUSE

flyer
Datum konání:
26.10.2012 - pátek
Místo konání:
Praha - Radost FX
DJs:
Loutka, Bidlo, Lucas Hulan
Popis:
start 22:00, vstup holky do 23:00 zdarma
 
 
Páteční Remember House v Radosti FX!

DJ Lucas Hulan slaví! Kde jinde by tohle party zvíře mělo oslavit své narozeniny, než na vyhlášeném pražském mejdánku Remember House po boku djů Loutky a Bidla. Lucas se představí ve více, než tříhodinovém retrospektivním setu, který odehraje pouze z vinylů a ve kterém uslyšíte jeho oblíbené skladby. Nenechte si ujít výjimečnou událost, která je zárukou té nejlepší party zábavy, kterou nabízí naše hlavní město. Přijďte si zavzpomínat.

 

DJ Lucas Hulan hraje house music už 16 let. Začínal v roce 1996 v menších pražských klubech XT3 a Punto Azul, kde s kamaradem DJem Sidecarem začal objevovat kouzlo černých vinylových placek.

Jeho DJský talent mu zajistil i vystoupení na legendárních parties SHAKE v Roxy, po boku “táty” Loutky a spousty zahraničních hostů, především z Holandska, které ve své době (kolem roku 1998) znamenaly vrchol pražské / české klubové scény. Celá jedna generace clubberů na tyto akce dodnes vzpomíná jako na něco zcela vyjímečného, co se již nikdy nebude opakovat a na jejichž neuvěřitelnou atmosféru nikdy nezapomenou.

Od té doby Lucas vystupoval snad ve všech českých a slovenských klubech (od Aše až po Košice), ale také v zahraničí (UK, Švédsko, Polsko, Kostarika, Švýcarsko, Řecko atd.), na všech možných tanečních i netanečních festivalech, vydal několik oficiálních kompilací, má vlastní značku NIGHTPHUNK, která začínala jako pravidelná noc v Roxy, dnes již zahrnuje také label Nightphunk Recordings, který vede společně s DJem Braunem a jejich releasy představují i tak zvučná jména jako Style Of Eye, Asad Rizvi, Herb LF, Shades Of Gray nebo Deepchild.

Lucas je taky pravý “party animal”. Ti, co ho znají, ví, co čekat. Ti, co ho ještě neznají, by tak měli učinit nejpozději v  pátek 26 října v Radosti FX.

Kdo nezaži Lucase, nezažil správný pražský house!

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016