PARTYINFO

 

FLOW

Datum konání:
12.10.2012 - pátek
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Dimitri (Amsterdam, NL), Roman Rai (roxy prague), Fatty M (roxy prague), Squint (groovy brigade)
chillout: Zjook & Clubvibe
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start 22:00, vstup 150/200 czk
Line-up:
22:00 - 00:00 SQUINT (GROOVY BRIGADE)
00:00 - 01:00 FATTY M
01:00 - 03:00 DIMITRI
03:00 - 04:00 ROMAN RAI
04:00 - 05:30 ROMAN RAI a FATTY M
 
 
Dimitri: "Mám s pražskými klubery ty nejlepší zkušenosti!"

Amsterdamský DJ Dimitri vystoupí již dnes v rámci pravidelné noci Flow v pražské Roxy. Máme pro vás line up akce a bleskový rozhovor S Dimitrim přímo z letiště.

 

Představ se nám prosím...

Jmenuji se Dimitri z Amsterdamu, poprvé jsem hrál v Praze již na počátku devadesátých let a rád se sem vracím, protože mám s pražskými klubery ty nejlepší zkušenosti. Cítím se na ně být napojený, a také tu mám mnoho přátel, takže se opravdu rád vracím. Mám rád především uvolněnou atmosféru mezi návštěvníky klubu a tak nějak je mi tu po všech strankách prostě moc příjemně..

Jak bys shrnul svou DJskou kariéru?

Nejvíc si vážím své rezidentury v Amsterdamském legendarním klubu Roxy, která trvala dlouhých 12 let. Bylo to velice vzrušující, protože to byla doba, kdy taneční hudba v Amstredamu začínala, cítili jsme ''motýlky'' v břiše a bylo to moc dobrodružné. Od té doby jsem cestoval a hrál po celém světě, měl jsem rezidenturu v New Yourku v Twylo klubu a nyní jsem velice rád za svou residentní noc v klubu Trouw, kde hraji své 6-ti hodinové slo sety.

Na co se od tebe mohou těšit ti, kdo se chystají na dnešní Flow do ROXY?

Pražská Roxy je klub, odkud mám velice krásné vzpomínky a dnešek se velice těším. Lidé můžou čekat moji hudbu, které já osobně říkám  Hi tech Soul, což je mix mezi technem a housem, Ostatně v minulosti jsem měl svůj vlastní label HTSM,  kde jsem vydával nejen svoji hudbu, ale i věci od mladých talentovaných producentů. Pro mě se pohled a přístup k hudbě nezměnil, cítím to pořád stejně a proto je i Hi tech Soul dle mého nejlepší definice hudby, kterou prezentuji.

Co tvá produkce?

V současné době vydávám na labelu Carla Craiga. Planet – E, což  je velice respektovaný techno label z Detroitu,  na jehož po celém světě pořádaných Planet - E parties také hraji. Zároveň se chystám opět oživit svůj label HTSM, ale zatím je to ve fázi vyjednáváni s partnery.

A tvůj největší úspěch v dj kariéře?

V roce 1993 jsem se umístil na 3. místě v žebříčku nejlepších světových DJs. První byl tehdy Dany Tenaglia a druhý Masters at Work, v té době jsem ještě byl pouze dj, tehdy se producenti hodnotili ve vlastni kategorii, dnes je to prolnuté a není to již tak objektivní.

Díky za bleskové interview a těšíme se na viděnou večer v ROXY na Flow!

 
"Papa house music" Dimitri už v pátek 12. října na Flow

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016